Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Song: Sevildiğim için 4 yıldır G.Saray'dayım

Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song, kendisini bir ''Savaşçı'' olarak nitelendirerek, formayı almak için çok çalışmak gerektiğini bildiğini söyledi.

Song, Galatasaray Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Aralık sayısında yer alan röportajında, geçen sezon kendisi için çok şeyin söylendiğini ve yazıldığını dile getirerek, şunları kaydetti:''Sakat ya da hasta olduğumdan dolayı oynamadığım yazıldı. Sorunum varmış gibi yansıtıldı. Ancak bunun böyle olmadığının kanıtı bu sezon Galatasaray'da oynuyor olmamdır."

Song, kariyerinde hiçbir kulüpte dört sene oynamadığının hatırlatılması üzerine, ''Ben burada sevildiğimi hissettim. Galatasaray'a geldiğim ilk gün kendimi nasıl iyi hissettiysem, şimdi de öyle hissediyorum'' dedi. Galatasaray'da samimiyetin olduğunu ve büyük bir aile gibi olduklarını anlatan Song, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Her zaman büyük sevinçler yaşamasak da takım arkadaşlarımla birlikte çok şeyi paylaştık. Güzel günlerimiz de oldu, üzüldüğümüz günler de. Ailem de İstanbul'da çok memnun."

02.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Rakipler belli oluyor

  Türkiye'yi Fatih Terim temsil edecek

  Yanal'ın umudu 2. yarı

  G.Saray'ın rakibi İstanbul Belediye

  Moralli Beşiktaş Rize'yi ağırlıyor

  Başesgioğlu: Ayhan haklıysa savunuruz

  Song: Sevildiğim için 4 yıldır G.Saray'dayım

  Castrol'dan genç pilotlara fırsat


 Son Dakika Haberleri