Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal'ın umudu 2. yarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşısında oyun disiplinindeki problemin kendisini oldukça üzdüğünü söyledi.

Yanal, Gençlerbirliği maçında iyi oynarken oyun disiplininden koptukları anlar olduğunu belirterek, ''Oyun disiplinindeki problem beni oldukça üzdü. Çünkü ne olursa olsun mağlup olabilirsiniz ama oyuncuların saha içinde sadece oynamaya yönelik oyun disiplinine sadık kalmaları gerekiyordu. Bu bizden uzaktı. O beni üzdü. Ama bir gerçek var. Şu dönemdeki belirsizlik, futbolu yaşayan bir kentte oyuncular üzerinde olumsuzluklar yapabiliyor" dedi.

Trabzonspor'un uzun yıllardır şampiyonluk yarışında en çok geriye düştüğü anlardan bir tanesinde bulunduklarını ifade eden Yanal, ''Trabzonspor'un bu süreci yeni yönetim ile birlikte şampiyonluğu planlayacak bir döneme dönüştürmesi gerekiyor. Şampiyonluk zikredilmemeli. Trabzonspor, bunu planlamalı'' diye konuştu. Yanal, belirsizliği üzerlerinden atmak için de genel kurul sürecinin geçmesinin önemli olduğunu ve oluşacak yeni yönetimle Trabzonspor taraftarlarının alıştıkları takımı ikinci yarı izlettireceklerini kaydetti.

02.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Rakipler belli oluyor

  Türkiye'yi Fatih Terim temsil edecek

  Yanal'ın umudu 2. yarı

  G.Saray'ın rakibi İstanbul Belediye

  Moralli Beşiktaş Rize'yi ağırlıyor

  Başesgioğlu: Ayhan haklıysa savunuruz

  Song: Sevildiğim için 4 yıldır G.Saray'dayım

  Castrol'dan genç pilotlara fırsat


 Son Dakika Haberleri