Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Rakipler belli oluyor

Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kura çekimi bugün İsviçre'nin Luzern şehrinde yapılacak. Türk Milli Takımı, Polonya, Fransa ve Rusya ile birlikte 4. torbada yer alacak. ATV, TSİ 13.00'de başlayacak töreni naklen yayınlayacak.

2008 yılında Avusturya ve İsviçre'nin ev sahipliği yapacağı 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kura çekimi bugün İsviçre'nin Luzern kentinde yapılacak. Luzern Kültür ve Kongre Merkezi'nde TSİ 13.00'de başlayacak organizasyon ATV tarafından naklen ekrana getirilecek. Kura çekimi sonucunda, ev sahipleri İsviçre ve Avusturya'nın yanı sıra, elemelerden gelen 14 takımın katılımıyla, toplam 16 takım, 4'erli 4 gruba dağılacak.

İSVİÇRE ÇIKABİLİR

Buna göre, ev sahipleri İsviçre ve Avusturya, (A) ve (B) gruplarında yer alacak. Son Avrupa şampiyonu Yunanistan, ev sahipleri İsviçre ve Avusturya'yla, en yüksek puana sahip Hollanda, 1. kategoriyi oluşturacak. Diğer 12 takım ise, 3 kategoriye, 2006 Dünya Kupası ve EURO 2008 elemelerinde elde ettikleri ortalama puana göre dağıtıldı.

FRANSA RAKİP DEĞİL

Türk Milli Takımı, kura çekiminde 1.958 puanla, Polonya, Fransa ve Rusya ile birlikte 4. torbada yer alacak ve bu ülke milli takımlarıyla eşleşmeyecek. 13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri, İsviçre ve Avusturya'nın 8 ayrı kentinde, 7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlenecek.

1. TORBA

İsviçre

Avusturya

Yunanistan

Hollanda

2. TORBA

Hırvatistan

İtalya

Çek Cum.

İsveç

3. TORBA

Romanya

Almanya

Portekiz

İspanya

4. TORBA

Polonya

Fransa

Türkiye

Rusya

02.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Rakipler belli oluyor

  Türkiye'yi Fatih Terim temsil edecek

  Yanal'ın umudu 2. yarı

  G.Saray'ın rakibi İstanbul Belediye

  Moralli Beşiktaş Rize'yi ağırlıyor

  Başesgioğlu: Ayhan haklıysa savunuruz

  Song: Sevildiğim için 4 yıldır G.Saray'dayım

  Castrol'dan genç pilotlara fırsat


 Son Dakika Haberleri