Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KÖTÜ KURA ÇEKMEDİK

Türkiye, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde (A) Grubu'nda ev sahibi İsviçre, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ile eşleşti. (A) Milli Takımı, gruptaki ilk maçını 7 Haziran'da Cenevre'de Portekiz ile yapacak. Milliler, İsviçre ile 11 Haziran'da Basel'de oynayacak.

A GRUBU

İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Türkiye

B GRUBU

Avusturya, Hırvatistan, Almanya, Polonya

C GRUBU

Hollanda, İtalya, Romanya, Fransa

D GRUBU

Yunanistan, İsveç, İspanya, Rusya

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin kura çekimi İsviçre'nin Luzern kentinde yapıldı. Türkiye'nin finallerdeki rakipleri İsviçre, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti oldu. Kura çekimine Rusya, Fransa ve Polonya'nın da bulunduğu 4. torbadan katılan Türkiye, Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 13'üncüsü yapılacak 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finallerinde İsviçre, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti takımlarıyla gruptan çıkabilmek için mücadele edecek.

AÇILIŞ MAÇI: İSVİÇRE-ÇEK

(A) Milli Takım, finallerde yer aldığı (A) Grubu'nda ilk maçını 7 Haziranda Portekiz ile Cenevre'de yapacak. Milliler ikinci maçını 11 Haziranda İsviçre ile Basel kentinde, gruptaki son maçını ise 15 Haziranda Cenevre'de Çek Cumhuriyeti ile oynayacak. Şampiyonanın açılış maçı 7 Haziran Cumartesi günü (A) Grubu takımlarından ev sahibi İsviçre ile Çek Cumhuriyeti arasında İsviçre'nin Basel kentinde oynanacak.

ATV'DEN YAYINLANACAK

Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımların yer alacağı çeyrek final karşılaşmaları 19 Haziran Perşembe günü başlayacak. Çeyrek finalin ilk maçında (A) Grubu birincisi ile (B) Grubu'nun ikincisi, 19 Haziran Perşembe günü Basel'de karşı karşıya gelecek. Şampiyonada yarı final mücadelesi ise 25 Haziran Çarşamba günü başlayacak. Yarı finalin ilk maçı 25 Haziran Çarşamba günü İsviçre'nin Basel kentinde, ikinci maçı ise 26 Haziran Perşembe günü Avusturya'nın başkenti Viyana'da oynanacak. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kupa, 29 Haziran Pazar günü Viyana'da sahibini bulacak. Bütün karşılaşmalar ATV'den naklen yayınlanacak.

03.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KÖTÜ KURA ÇEKMEDİK

  Çek'leri 4 maçta da yenemedik

  Uğur Boral: Her zaman hazırım

  Zico: Uğur, Edu'yu yanlış anladı

  Süreyya Ayhan eşi Kop'la birlikte Ceza Kurulu'nda

  ‘Satrancın Kraliçesi’ satranç okulu açtı

  Trabzon Avrupa'da futbolcu arıyor


 Son Dakika Haberleri