Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süreyya Ayhan eşi Kop'la birlikte Ceza Kurulu'nda

ABD'de kamp yaptığı sırada uygulanan doping kontrollerinde (A) ve (B) numuneleri pozitif çıkan milli atlet Süreyya Ayhan Kop, Atletizm Federasyonu Ceza Kurulu'na kocası ve antrenörü Yücel Kop ile birlikte sevk ediliyor.

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Anti-Doping Kurulu'ndan (B) numunesinin resmi sonuçlarını alan Atletizm Federasyonu, milli atletin yanı sıra olayda sorumluluğu olduğunu düşündüğü antrenör Yücel Kop'u da ceza kuruluna gönderecek. Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Nihat Doker, ''Süreyya Ayhan Kop olayında sadece atletin değil, antrenörünün de sorumluluğu olduğunu düşündüğümüz için, Yücel Kop'un da ceza kuruluna sevk edilmesine karar verilmiştir'' dedi.

CEZA KURULU SÜRECİ

Süreyya Ayhan Kop ve antrenörü Yücel Kop ile ilgili Atletizm Federasyonu Ceza Kurulu işlemleri bugünden itibaren başlayacak. Kop çifti, ceza talimatı gereği, tebligatı aldıkları tarihten itibaren 7 gün içinde savunmalarını ceza kuruluna vermek durumunda olacaklar. Ayrıca duruşma isteminde bulunup bulunmadıklarını kurula bildirecek çift, savunma vermedikleri taktirde bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklar.

03.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KÖTÜ KURA ÇEKMEDİK

  Çek'leri 4 maçta da yenemedik

  Uğur Boral: Her zaman hazırım

  Zico: Uğur, Edu'yu yanlış anladı

  Süreyya Ayhan eşi Kop'la birlikte Ceza Kurulu'nda

  ‘Satrancın Kraliçesi’ satranç okulu açtı

  Trabzon Avrupa'da futbolcu arıyor


 Son Dakika Haberleri