Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Rüştü: Yenilen golde hata benimdir

Beşiktaş'ın milli kalecisi Rüştü Reçber, "Çaykur Rizespor maçındaki golde benim de hatam var. Bu konudaki sorumluluğu asla inkar edemem" dedi

Beşiktaş'ın milli kalecisi Rüştü Reçber, ligde beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi. Rüştü, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, son Çaykur Rizespor maçında da puan kaybını beklemediklerini ifade ederek, ''Çaykur Rizespor maçında yediğimiz gol fazlaca gündeme getirildi. Biz gol yediysek, takım halinde gol yeriz. Atmışsak da takım halinde atmışızdır. Ben zaten yenilen golde ne Baki'ye ne de bir başka takım arkadaşıma kızmam. Öncelikle yenilen golde hata benimdir. Böyle düşünürüm. Kimseyi suçlamadım. Kimseyle de gerginlik yaşamadım. Biz bugün gol yeriz, yarın atarız. Çaykur Rizespor maçından önce Marsilya maçında da Baki ile oynadık. Çok da uyumluyduk'' diye konuştu.

Şimdi tek düşüncelerinin Bursaspor maçı olduğunu ifade eden Rüştü, ''Bütün hazırlığımızı çalışmamızı bu maça yönelik yapıyoruz. 3 puandan başka bir düşüncemiz yok. Ardından Porto maçı var. Bu maça da kesin kazanmak için gideceğiz. Ama bundan önce Bursaspor maçını düşünüyoruz'' dedi.

Baki Mercimek ise Rüştü'ye sonsuz saygısı olduğunu belirterek ''Saha içinde ve dışında onun profesyonelliğini örnek alıyorum. Çaykur Rizespor maçındaki golde benim de hatam var. Bu konudaki sorumluluğu asla inkar edemem. Saha içerisinde herkes üzülüyor. Gol yediğimizde, soyunma odasına gittiğimizde de birbirimize bir şeyler söyleyebiliriz. Ama bu bir tartışma değil fikir alışverişidir, yanlış anlaşılmasını istemiyorum'' diye konuştu.

06.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şike var mı, yok mu?

  Arnavut başkan 2 millî maçı satmış

  Rüştü: Yenilen golde hata benimdir

  Alex: Bütün ülke derbiyi bekliyor

  Hamit dizinden ameliyat oldu

  Romario doping testini geçemedi

  Mehmet Okur'un 17 sayısı yetmedi


 Son Dakika Haberleri