Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Romario doping testini geçemedi

Brezilya Birinci Futbol Ligi takımlarından CR Vasco da Gamalı oyuncu Romario, doping testini geçemeyince saç dökülmesini önlemesi için aldığı ilacı suçladı.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan 41 yaşındaki futbolcu, 28 Ekim'de Palmeiras'a karşı oynanan maçın ardından girdiği doping testinde, vücudunda ''finasteride'' maddesinin bulunduğunu söyledi.

Saçları döküldüğü için bir süredir ilaç kullandığını belirten yıldız oyuncu, ''İlacı doping amaçlı kullanmadım. Bildiğim kadarıyla performansımı etkilemeyecek bir şeydi. İlk kez de kullanmıyorum. Yasak olduğunu bilsem zaten kullanmazdım'' diye konuştu. ''Saçlarım giderek dökülüyor. Bu gidişle geri kalan bir kaç tel de dökülecek'' diyen Brezilyalı futbolcu, ''İlacı kullanan birkaç arkadaşım, oldukça memnun kaldıklarını söylemişlerdi. Aslında işe de yaradı, göreceksiniz'' dedi. Gelecek yılın başına kadar oynamaya devam edeceğini belirten 1994 Dünya Kupası yıldızı, sert bir ceza almayı beklemediğini kaydetti.

Yıldız futbolcu, kariyerini halen ilk takımı Vasco da Gama sürdürüyor. Mayıs ayında 1000. golünü atması beklenen Brezilyalı yıldıza, başarılarından ötürü ülkesinde özel bir ödül verildi.

06.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şike var mı, yok mu?

  Arnavut başkan 2 millî maçı satmış

  Rüştü: Yenilen golde hata benimdir

  Alex: Bütün ülke derbiyi bekliyor

  Hamit dizinden ameliyat oldu

  Romario doping testini geçemedi

  Mehmet Okur'un 17 sayısı yetmedi


 Son Dakika Haberleri