Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yerebatan’ın 1.111.111’nci ziyaretçisine ödül

İstanbul’un önemli tarihi mekânlarından İBB Kültür A.Ş tarafından işletilen Sultanahmet’teki Yerebatan Sarnıcının, bu yılki 1.111.111’inci ziyaretçisi ödüllendirildi. İlk kez verilen bu ödülü Japon turist Tsubakihara Kana aldı.



“Peygamberimizin (asm) örnek ahlâkı”nda buluştular

İlahiyatçı Ramazan Aydemir’in verdiği “Peygamberimizin örnek ahlâkı” konulu seminer, Ankara Pursaklar’da hizmete giren AsyaNur Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Peygamberimizin “Benim bildiğimi bilseydiniz az güler çok ağlardınız” hadisini hatırlatan Aydemir, davranışlarımızın yerinde, zamanında ve dozajında olması gerektiğini söyledi.



Koç’tan Mevlânâ programı

Mevlana’nın doğumunun 800. yılı sebebi ile 2007 yılının UNESCO tarafından Mevlânâ yılı ilan edilmesi çerçevesinde, Koç Üniversitesi Mevlânâ’yı anmak için iki ayrı faaliyet gerçekleştirecek.



2. EgeART Sanat Günleri başladı

Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. EgeART Sanat Günleri törenle başladı. İzmir halkı ile sanatı buluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikler 5 gün devam edecek.



İLESAM 20. yaşını kutluyor

1300 ilim adamı ve edebiyatçı yazarın üyesi bulunduğu Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM), 20. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir dizi kültürel etkinlik düzenledi.



Trabzonlular 20 dakika kitap okuyacak

Trabzon Valisi Nuri Okutan, bir süre önce başlattıkları ‘’20 dakika kitap okuma’’ kampanyasını kıraathanelere de taşıyacaklarını söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri