Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lincoln: Türkiye'ye alışıyorum

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, ülkesindeki bir haber kanalına yaptığı açıklamada Türkiye'de oynamaktan memnun olduğunu söyledi.

Brezilya'ya şimdilik dönmeyi düşünmediğini Galatasaray'la olan kontratının bitmesinden sonra eski takımı Atletico Minero'da oynamak istediğini ifade eden Lincoln Türkiye'deki yeni hayatına alışmaya çalıştığını belirterek, ''Şu anda Türkiye'deyim. Buradaki yeni hayata kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Dil problemi ve havanın soguk oluşu yaşadığımız en büyük zorluklar. Önceki kulübümde de Almanca'yı öğrenmek için aynı zorlukları yaşamıştım.'' dedi.

Brezilya Milli Takımı'nda oynamayı çok istediğini ancak buna takılıp kalmadığını ifade eden Lincoln, ''Bu durumun futbolumu olumsuz yönde etkilemesini istemiyorum. Türk Milli Takımı'na alınmak için Türk vatandaşı olmam gerekiyor; ama vatandaşlığa müracaat için henüz resmi bir teklif almadım. Bu yüzden de böyle birşey olursa nasıl bir karar verebilirim bunu hiç düşünmedim. Türkiye'de futbol çok seviliyor ve futbol ortamı çok etkileyici.'' diye konuştu.

Galatasaray'a transferiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Lincoln, bu kararında Brezilya Milli Takımı'nın eski kalecisi ve bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Taffarel'in çok etkisi olduğunu belirterek, ''Türkiye'ye gitmeden önce havaalanında beni kimse karşılar mı diye yöneticilere sordum. Onlarda bana, tebessüm ederek, birileri karşılar dedi. Oysa havaalanına geldiğimde beni 4 binden fazla taraftar karşıladı. Hayatımda böyle bir manzara görmedim. Oradan ancak polisin yardımıyla ayrılabildik. Bu olay beni çok etkilemişti.'' dedi.

07.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  12. ADAMA GÜVENİYORUZ

  PLATİNİ: Liverpool-Beşiktaş maçında birşey yok

  Lincoln: Türkiye'ye alışıyorum

  Feldkamp derbiyi önemli görmüyor

  Beşiktaş Bursa'da 3 puan arıyor

  Hakemler RTÜK Başkanına teşekkür etti

  Sadri Şener adaylığını bugün açıklıyor

  Ronaldo haberi yine yalanlandı

  Derbiyi Fırat Aydınus yönetecek

  Can Kardeş Turnuvası sona erdi

  Hilal ödülünü alıyor

  İngiltere Beckham'la tanıtım yapacak


 Son Dakika Haberleri