Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Feldkamp derbiyi önemli görmüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile hafta sonunda oynayacakları derbi maçın, şampiyonluk adına çok önemli bir karşılaşma olduğunu düşünmediğini söyledi.

Feldkamp, dün yapılan antrenman sonrasında, derbi maç ile ilgili basın toplantısı yaptı. Alman teknik adam, daha önlerinde 20 maçın bulunduğunu belirterek, ''Şampiyonluk adına çok önemli bir maç olduğunu düşünmüyorum. Benim için önemli olan, genç takımım zor bir deplasmanda, Fenerbahçe karşısında kendini hareket ve oyun olarak nasıl gösterecek? Benim için önemli olan o. Mağlup olunabilir ama önemli olan mağlup olurken, bu nasıl olacak?'' diye konuştu.

LİNCOLN VE LİNDEROTH YOK

Feldkamp, orta sahanın etkili oyuncuları Lincoln ve Linderoth'un büyük bir ihtimalle oynayamayacak olmasının, bir antrenör için çok zor bir durum olduğunu ima etti.Orta sahada Ayhan'ın yokluğunun da unutulmaması gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, 'Bir hoca için kapanması zor büyük bir delik'' dedikten sonra sözü transfere getirerek, ''Aralık ayında zamanı geldi, bana sorarsanız. Biraz hava almamız, geniş düşünmemiz için zamanı geldi. Eksiklerimizin ne olduğunu bilmemiz gerekir. Eksiklerimiz olduğu zaman, bunu hangi şekilde çözeceğiz ve nasıl güçleneceğiz? Bu 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan problemlerimizden bir tanesi'' ifadelerini kullandı.

07.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  12. ADAMA GÜVENİYORUZ

  PLATİNİ: Liverpool-Beşiktaş maçında birşey yok

  Lincoln: Türkiye'ye alışıyorum

  Feldkamp derbiyi önemli görmüyor

  Beşiktaş Bursa'da 3 puan arıyor

  Hakemler RTÜK Başkanına teşekkür etti

  Sadri Şener adaylığını bugün açıklıyor

  Ronaldo haberi yine yalanlandı

  Derbiyi Fırat Aydınus yönetecek

  Can Kardeş Turnuvası sona erdi

  Hilal ödülünü alıyor

  İngiltere Beckham'la tanıtım yapacak


 Son Dakika Haberleri