Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

KOBİDER: Yeni YÖK Başkanı özgürlükçü olmalı

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, “Yeni seçilecek YÖK Başkanı kavgacı değil, uzlaşmacı olmalı ve toplum ile üniversiteleri barışık hale getirmelidir” dedi.


ÇARE, TOPLUMA DİNİ ÖĞRETMEK

Devlet Bakanı Mustafa Said Yazıcıoğlu, yasaklarla, yasal düzenlemelerle misyonerlik faaliyetlerinin önüne geçme imkânı bulunmadığını belirterek, “İlet

DTP’liden tuhaf sözler

DTP Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis’in, Alevilerin önde gelen isimlerine verilecek iftarla ilgili olarak, ‘’Aleviliği İslam içi görme hakkını ve


  Türk-İş’ten grev uyarısı

Türk-İş Genel Başkanı Salih Kılıç, kıdem tazminatına dokunulması halinde Türk-İş için genel grevin yolunun açılacağını belirtti.


  Kurban sempozyumu

Kurban ibadeti, ilk kez bir uluslararası sempozyumda enine boyuna ele alınacak. Bayrampaşa Belediyesi ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 8-9 Aralık 2007 tarihlerinde kurban ile ilgili uluslararası sempozyum düzenlenecek.


  İslâm fobisi masaya yatırılacak

İslâm Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliğince (İDSB), 8-9 Aralık’ta İstanbul’da, ‘’Uluslararası İslamofobya Konferansı’’ düzenlenecek.


  Makedonya meclis heyeti TBMM’de

Makedonya Cumhuriyet Meclisi AB İşleri Komisyonu üyelerinden oluşan heyet, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Yaşar Yakış ile bir araya geldi.


  Afetlerden zarar gören çiftçiye destek teklifi

CHP Malatya Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, tabii afetlerde, ürünlerinin en az yüzde 40’ını kaybeden çiftçilere, zararlarının yüzde 50’sinin karşılanmasını öngören kanun teklifini, TBMM Başkanlığına sundu.


  Kurbanlıklar el yakacak

Gaziantep’te, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde besicilerin iş bırakması sebebiyle besi ahırlarının büyük bölümünün boş kaldığı bildirildi.


  Mardin’de bayram hazırlıkları başladı

Mardin’de, Kurban Bayramı’nın huzur ve güvenli bir ortamda geçmesi amacıyla valilik tarafından bir dizi tedbir alınacağı bildirildi.


  Keçiören, deniz ve çiçek kokacak

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ‘’son yıllarda şelaleler ve gül bahçeleriyle anılan Keçiören’in sokaklarını çiçekleri güzel kokan ağaçlarla donatacaklarını’’ bildirdi.


  Yalova dijital şehir olma yolunda

Yalova Belediyesi, dijital kent vizyonu çerçevesinde çalışmalarını hızlandırdı.


  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı kuruluyor

Afet ile ilgili zarar azaltma, risk ve kriz yönetimi ile ilgili tüm yetkiler, tek elde toplanacak.


  Yolcu otobüslerinde şahsî yayın zorunluluğu

Ulaştırma Bakanlığı, şehirlerarası yolcu otobüslerinde sesli ve görsel yayınların kulaklıklar aracılığı ile izlenebilmesini zorunlu hale getirecek.


  Suyumuz atıl durumda

Türkiye’nin 115 milyar metreküp olan yer altı ve yer üstü kaynaklarının sadece 50 milyar metrerüplük bölümünün kullanılabildiği belirtildi.


  Bilinçsiz definecilik öldürüyor

Buldukları parçaları kanunî değerinin üstünde satma umuduyla kaçak kazı yapan definecilerin, bilinçsizlik sebebiyle hayatlarını tehlikeye attığı bildirildi.


  Klâsik müzik ineklere iyi geldi

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Sığırcılık İşletmesinde yürütülen bilimsel çalışmada, klâsik müziğin inekler üzerinde birçok olumlu etkisi tesbit edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri