Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Delgado kendini aştı

Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, son haftalarda ortaya koyduğu performansla kendisinden büyük beklenti içinde olan camiayı sevindirdi. 2006-07 sezonu başında sponsor desteğiyle İsviçre'nin Basel takımından Beşiktaş'a transfer olan Delgado, geçen sezona göre bu yıl daha iyi bir performans ortaya koydu.

Geçen sezon siyah-beyazlı formayla toplam 6 gol atan Delgado, bu sezonun henüz ilk yarısı tamamlanmadan 6 gole ulaştı.

Delgado, 2006-07 sezonunda ligde 4 gol atarken, Fortis Türkiye Kupası'nda rakip filelere 2 gol bıraktı. Arjantinli oyuncu, Beşiktaş'ın mücadele ettiği UEFA Kupası'nda ise gol atma başarısı gösteremedi.

Geçen sezon camianın beklentilerini yeterince yerine getiremeyen Arjantinli yıldız, bu sezon ise asistleri ve golleriyle kalitesini göstermeye başladı. Beşiktaş forması altında oynadığı maçlarda güzel hareketleriyle de taraftarların beğenisini kazanan Delgado, ligde takımına 3 gol kazandırdı. Delgado, Beşiktaş'ın Avrupa'da yaptığı maçlarda ise yine 3 gol attı.

BEŞİKTAŞ'TAN BURSASPOR'A TEŞEKKÜR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, deplasmanda Bursaspor ile yapılan maçta kendilerini en iyi şekilde ağırlayan yeşil-beyazlı kulübün başkanı ve yönetim kurulu ile il jandarma komutanı ve emniyet müdürüne teşekkür ederken, maçtan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Okumuş'u bu dileklerinin dışında tuttu. Yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, ''Bizleri iyi şekilde ağırlayan Bursaspor başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile kafilemizin güvenliği için her türlü tedbiri alan il jandarma komutanı ve emniyet müdürüne 'maçtan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Okumuş hariç' teşekkür ediyoruz'' denildi.

09.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sporculara doping tehdidi

  Delgado kendini aştı

  Portolular turdan emin konuşuyor

  Trabzon için kazanma vakti

  PAF derbisi Cimbom'un

  Wien-Panionios maçı incelensin

  NBA'de Mehmet ve Hidayet mağlup


 Son Dakika Haberleri