Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Wien-Panionios maçı incelensin

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve eski başkan adaylarından Yılmaz Toköz, UEFA Kupası'nda sarı-kırmızılı takımın da yer aldığı grupta Austria Wien ile Panionios takımları arasında yapılan maçta ortaya çıkan sonucun UEFA tarafından incelenmesi gerektiğini söyledi.

Toköz, Avusturya'nın Austria Wien ile Yunanistan'ın Panionios ekipleri arasındaki karşılaşmanın özellikle son dakikalarının incelenmesi gerektiğini dile getirdi. Liverpool ile Beşiktaş arasında yapılan maçın tartışmaya açılmasına tepki gösteren Yılmaz Toköz, Galatasaray'ın grubundaki maçın dikkatle incelenmesi gerektiğini belirterek, ''Yaşanan durum için Galatasaray Kulübü yönetim kurulunun gerekli başvuruları gecikmeksizin yapması gerekiyor'' dedi.

Toköz, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Hakan Şükür'e de destek vererek, ''Hakan Şükür'ün sakat olmadığı halde oynamadığı bütün maçlar Galatasaray için kayıptır. Bizde bunlar yaşanırken, Brezilyalı futbolcu Romario 40 yaşında bin golü aşarak rekorlar kırıyor'' diye konuştu.

09.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sporculara doping tehdidi

  Delgado kendini aştı

  Portolular turdan emin konuşuyor

  Trabzon için kazanma vakti

  PAF derbisi Cimbom'un

  Wien-Panionios maçı incelensin

  NBA'de Mehmet ve Hidayet mağlup


 Son Dakika Haberleri