Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'e tarihi fırsat

Şampiyonlar Liginde grubundaki son maçında bugün Kadıköy'de CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Fenerbahçe rakibini yenerek tarihinde ilk defa gruptan çıkma başarısını göstermek istiyor. İtalyan hakem Trefoloni'nin yöneteceği karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki 6. ve son maçında bugün Rusya'nın CSKA Moskova takımı karşısında önemli bir mücadeleye çıkacak. ''Devler Ligi''nde (G) Grubu'nda bir üst turu garantileyen 12 puanlı FC Inter'in ardından 8 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, gruptan çıkma hedefine çok yakın. İddiası kalmayan CSKA Moskova'yı yenerek gruptan çıkmayı hedefleyen, daha önceki 4 katılımında bu başarıyı elde edemeyen sarı-lacivertliler tarihinde bir ilke imza atmak istiyor. Fenerbahçe'nin ardından grupta 7 puanla 3. sırada bulunan PSV Eindhoven'ın, FC Inter karşısında alacağı beraberlik veya yenilgi, sarı-lacivertli ekibin yenilse bile gruptan çıkmasına yetecek. Hollanda temsilcisiyle yaptığı iki maçta 1'er beraberlik ve galibiyet alan sarı-lacivertlilerin rakibine karşı ikili averajı bulunuyor.

KADRO DEĞİŞMİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray'ı 2-0 yenen ilk 11 kişilik kadrodan, CSKA maçında fazla değişiklik yapmaması bekleniyor. Derbi maçta ilk 11'de başlayan Uğur'u ikinci yarının başında Vederson ile değiştiren Brezilyalı teknik adamın, CSKA Moskova'ya karşı Vederson'a ilk 11'de görev verebileceği belirtiliyor. Sarı-lacivertlilerin Rus rakibi karşısında sahaya çıkması beklenen ilk 11'i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Vederson, Alex, Semih Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle Tümer, Deniz ve Appiah'ın yanı sıra Gürhan ve kaleci Serdar'ın tedavileri sürüyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Karşılaşma Star televizyonundan naklen yayınlanacak.

Galatasaray maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünlerinin tamamını dolduran sarı-lacivertli taraftarların, bugünkü önemli karşılaşmaya da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Stadın Fenerium tribünündeki bazı bloklardaki biletlerin satışı Biletix'den devam ediyor.

12.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e tarihi fırsat

  G.Saray'ın ünvanına göz dikti

  Victoria: Eşimle İslam'ı seçerek huzur buldum

  Hidayet'li Magic yenildi

  Efes, Cibona Zagreb'i ağırlıyor

  Dakar Rallisi'nde heyecan başlıyor

  Fransa 2016'ya talip

  Ciddi oynamalı..


 Son Dakika Haberleri