Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ciddi oynamalı..

Fenerbahçe'nin CSKA Moskova önündeki en büyük rakibi ciddiyetsizliktir. Eğer, sarı-lacivertli futbolcular 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmaz, mücadeyi sürdürürse mutlaka mutlu sona ulaşacaktır. Ancak, atılacak bir golden sonra rakibin hiçbir iddiası olmaması düşünülerek oyun rölantiye alınırsa Saracoğlu Stadı 52 bin kişiye büyük acılar yaşatabilir..

Bu uyarıyı derbi maçında gördüğüm vurdumduymaz hareketler yüzünden yapıyorum. Özellikle Deivid ve Semih çok uygun pozisyonlarda arkadaşlarına asist yapacaklarına, kendilerinin gol atma düşüncesi yüzünden kenardaki Zico'ya bile saç baş yoldurdular..

Fenerbahçe, derbinin 2. yarısındaki ilk 20 dakikada ortaya koyduğu futbolu tekrarlayabilirse CSKA engelini rahat geçer. Bilhassa kanatlardan Gökhan Gönül ve Roberto Carlos'a depar attıracak paslar rakibi çökertebilir. Zico, derbiye çıkardığı kadroyu bozmamalı. Kezman'ı ilk 11'de düşünmemesi yerinde bir karar. Semih Şentürk forvette şimdilik daha iyi ve etkili. Alex bu tip maçlarda kalitesini her zaman ortaya koymuştur. Yine maçı koparan isim olacağını düşünüyorum..

Kalede Volkan çok formda. Antrenmanlarda iyi çalışmanın mükafatını almaya başladı. Savunmanın belkemiği Lugano ve Edu mükemmel anlaşıyor. Derbide Galatasaray'a tek pozisyon dahi vermediler. Selçuk Şahin kötü dönemini atlattı. Orta sahada çalıma kaçmadığı zaman çok faydalı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Mehmet Aurelio ise her zamanki çalışkanlığını sürdürüyor..

Fenerbahçe 2. tura kalacağını herkese kabul ettirdi. Bu akşam kimse sürpriz bir sonuç beklemiyor. Umarım, bu gece Kadıköy'de bayram sevinci yaşanır..

Erol DOYURAN

12.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e tarihi fırsat

  G.Saray'ın ünvanına göz dikti

  Victoria: Eşimle İslam'ı seçerek huzur buldum

  Hidayet'li Magic yenildi

  Efes, Cibona Zagreb'i ağırlıyor

  Dakar Rallisi'nde heyecan başlıyor

  Fransa 2016'ya talip

  Ciddi oynamalı..


 Son Dakika Haberleri