Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ın ünvanına göz dikti

Süper Lig'de Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe, ezeli rakibinin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarında en çok puan toplayan Türk takımı olma unvanına da göz dikti.

Sarı-lacivertliler, bugün sahadan galibiyetle ayrılırsa, grup maçlarında en çok puan toplayan Türk takımı olma unvanını Galatasaray'dan alacak. Gruptaki 5. maçlar sonunda 8 puanı bulunan sarı-lacivertliler, son maçında kazanırsa 11 puana ulaşarak, 10 puanla Türk takımları arasında Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihinde grup maçlarında en çok puan toplayan takım olan Galatasaray'ı geçecek.

G.SARAY 10 PUAN TOPLADI

''Devler Ligi''nde 1. turdaki grupta en çok puanı toplayan Türk takımı olan Galatasaray, 2001-2002 sezonunda mücadele ettiği (D) Grubu'nu 10 puanla 2. sırada tamamlayarak, bir üst turdaki gruba yükselmişti. Sarı-kırmızılılar, bir üst turda (B) Grubu'nu ise 5 puanla son sırada tamamlamıştı. Zico'ya da tarihe geçme fırsatı Teknik direktör Zico yönetiminde, Avrupa kupalarında başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe Futbol Takımı, Brezilyalı çalıştırıcı yönetiminde çıktığı 19 Avrupa kupası maçında 4 kez yenildi. Zicolu Fenerbahçe, 19 Avrupa kupası mücadelesinin 9'unu kazanırken, 6 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. 19 maçta rakip filelere toplam 35 gol atan sarılacivertli ekip, kalesinde 20 gol gördü. Zico, bu sezon Fenerbahçe'nin başında çıktığı 7 Avrupa Kupası maçında sadece İnter önünde yenilgi aldı.

12.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e tarihi fırsat

  G.Saray'ın ünvanına göz dikti

  Victoria: Eşimle İslam'ı seçerek huzur buldum

  Hidayet'li Magic yenildi

  Efes, Cibona Zagreb'i ağırlıyor

  Dakar Rallisi'nde heyecan başlıyor

  Fransa 2016'ya talip

  Ciddi oynamalı..


 Son Dakika Haberleri