Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Victoria: Eşimle İslam'ı seçerek huzur buldum

Çaykur Rizespor'un Kolombiyalı oyuncusu Victoria Rave, 7 yıldır Türkiye'de futbol oynadığını belirterek, "Eşimle birlikte İslamiyeti seçtikten sonra daha huzurluyuz, kendimizi güvende hissediyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor'un Kolombiyalı oyuncusu Victoria Rave, eşi Paola Valencia ile İslamiyeti seçtikten sonra daha huzurlu olduklarını ve kendilerini güvende hissettiklerini söyledi. Victoria, yaptığı açıklamada, Türkiye'ye 7 yıl önce Galatasaray ile anlaşarak geldiğini belirterek, ''İlk geldiğim günden itibaren İslamiyet ile ilgili bazı şeyler duydum. Eşim Paola, İslam dinine daha fazla ilgi duyuyordu. Öğrendiklerini bana da anlatmaya başladı. İkimiz birlikte daha fazla ilgi duyup incelemeye başladık. En sonunda Müslümanlığın diğer dinlerden daha akla yatkın ve daha doğru bir din olduğunu düşündüğüm için böyle bir karar aldık'' dedi.

İslamiyet'i seçmelerini Kolombiya'da yaşayan aileleri ile de paylaştıklarını ifade eden Victoria, şöyle devam etti: ''Pek fazla sorun olmadı, ama aile içerisindeki bazı prensipleri değiştirmek zordur. Buna rağmen pek problem olmadı. Zaten Kuran'ı Kerim'de yazanları İncil'de yazanların devamı gibi düşünüyoruz. Hayat tarzı olarak pek bir şey değişmedi, ama ibadet olarak daha değişik bir ibadet tarzı. Evin içerisinde İslamiyeti seçtikten sonra daha huzurluyuz. Kendimizi daha güvende hissediyoruz.''

12.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e tarihi fırsat

  G.Saray'ın ünvanına göz dikti

  Victoria: Eşimle İslam'ı seçerek huzur buldum

  Hidayet'li Magic yenildi

  Efes, Cibona Zagreb'i ağırlıyor

  Dakar Rallisi'nde heyecan başlıyor

  Fransa 2016'ya talip

  Ciddi oynamalı..


 Son Dakika Haberleri