Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bizim Kitap Mağazasında Risâle-i Nur Külliyatı kampanyası devam ediyor

Bursa Bizim Kitap Mağazalarında Risale-i Nur Külliyatı kampanyası devam ediyor. “Artık Risale-i Nur’u almak ve anlamak çok daha kolay” sloganıyla gerçekleştirilen kampanyada, Risale-i Nur Külliyatı 355 ytl yerine 210 ytl ve beraberinde de külliyat cd-romu hediye ediliyor.

Bizim Kitap Mağazaları Sorumlusu İlker Kardaş, “Bütün arzumuz okuyan bir toplum. Tabii okumak derken de insanın düşünce ufkunu açan, manevi ve kişisel gelişime katkı sağlayan fikirler ve kitaplarla bezenmek, beslenmek çok önemli. Ve bu önem paralelinde farklı kategorilerde geniş bir kitap yelpazemiz var, dolayısıyla Bizim Kitap Mağazaları olarak inşaallah Bursa’da güzel bir hizmete vesile olacağımız kanaatindeyim” dedi.

“Mağazamızda özellikle çocuk kitapları çok büyük ilgi görüyor” diyen Kardaş, “Ebeveyn, çocuklarının gelişimine özellikle manevi noktadaki gelişimlerine çok büyük önem veriyorlar. Yayınevleri de bu konuda çok güzel çalışmalara imza atmakla birlikte, gün geçtikçe bu eksenli çalışmalara hem içerik hem de görsel açıdan keyfiyet katıyorlar. Dolayısıyla satışlar noktasında çocuk kitapları bir adım önde gidiyor. Bu da bizi yeni nesillere güzel şeyler kazandırma adına mutlu ediyor” dedi.

Bursa’nın işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Cadddesi girişinde açılan Bizim Kitap Mağazaları, dini eserler, çocuk kitapları, düşünce-araştırma, aile-sağlık, çocuk eğitimi, kişisel gelişim, gençlik, psikoloji, tarih-biyografi, güncel-siyaset ve öykü-roman kategorilerindeki çeşitli kitaplarıyla birlikte, kırtasiye ve cd- kaset çeşitleriyle hizmet verecek.

Mağazanın giriş katında Kur’ân-ı Kerim ve Cevşen çeşitleri, Dergiler, Yeni Çıkanlar-Çok Satanlar bölümü, cep kitaplar, kırtasiye ve cd-kaset çeşitleri bulunuyor. Üst katta ise farklı kategorilerde kitaplar yer alıyor.

Mağazada kitaplar kategorilerine ayrılmış, dolayısıyla gelen müşteriler ihtiyaç duydukları veya merak ettikleri kitapları çok daha rahat bulabiliyor.

Ayrıca kitapların bulunduğu üst katta 4’er kişilik iki masa var. Mağaza müşterileri incelemek istedikleri kitapları buralarda tetkik edip daha isabetli seçim yapma imkanına sahipler.

Bizim Kitap Mağazaları ve Kültür Merkezi’nin açılışı 8 Aralık Cumartesi Bursa’da gerçekleştirilmişti. Açılışa Yeni Asya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular, Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Timur, Ali Göllü, Yeni Asya Gazetisi Genel Müdürü Recep Taşçı, Araştırmacı Yazar İslâm Yaşar, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Tak, ŞAYPA Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, Hayat Hastanesi Sahibi Dr. Ahmet Özkul, Bediüzzaman’ın talebelerinden Hasan Okur ve kalabalık bir davetli katılmıştı.

Yasin BİÇER / BURSA

24.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bizim Kitap Mağazasında Risâle-i Nur Külliyatı kampanyası devam ediyor

  Hizmet merkezleri aynı binada toplandı

  522 yıllık cami restore ediliyor

  Anadolu yakasındaki tabyalar da restore edilecek

  Neyler Samandağ’dan


 Son Dakika Haberleri