Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

San'atçılar toplumun aynası olmalı

Gazetemiz çizerlerinden Demirhan Kadıoğlu, "Çizerler, karikatüristler ve ressamlar toplumun aynası olma vazifesini üstlenmektedir" dedi.



Ürgüp'te barış ve sevgi rüzgârı

Bir turizm şehri olan Ürgüp'te Yeni Asya Gazetesi Temsilciliğince tertip edilen 'Bir Değer Olarak Barış Ve Sevgi Konferansı' gazetemiz yazarlarından Araştırmacı Yazar Halil Uslu tarafından verildi.



İnsanlığın ortak mirası sema korunacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın UNESCO'nun insanlığın korunması gereken somut olmayan kültür mirası başyapıtları listesine giren semanın orijinal haliyle korunmasına yönelik yapılacak çalışmaları, 5'er yıllık 2 ayrı plan halinde UNESCO'ya bildirecek.



Sütlüce'ye 10 yıl yetmedi

Haliç'i kültür, san'at ve kongre vadisi yapma projesi kapsamında Sütlüce Mezbahasını Avrupa'nın en büyük kültür merkezi yapmak amacıyla 1998 yılında başlatılan ve bir yılda tamamlanması planlanan proje 10 yılda bitirilemedi.



Bursa'yı en güzel o anlatmıştı

Ahmet Hamdi Tanpınar, Bursa merkez Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21(OSYEG 21) ve Hanımlar Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle düzenlenen 'Bursa'da Zaman'ın Huzurunda Ahmet Hamdi Tanpınar'la Paneli'nde anıldı.



Cepteki yarışmada finale doğru

"2. Nokia Nseries Kısa Film Yarışması''na başvurular sona erdi. Yarışmaya başvuran 350 kişiden ilk 10'a girenler hediye edilen cep telefonu ile birer kısa film daha çekecek. Bu aşamadan sonra ilk üçe girenlere ödülleri, 27. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde verilecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri