Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İran vanayı kapattı

Son iki yıldır her kış yaşanan manzara verilen sözlere rağmen tekrarlandı ve İran Türkiye'ye verdiği gazı tamamen kesti. Rusya'nın gönderdiği gazda da azalma oldu. BOTAŞ yönetimi açığı kapatmaya çalışıyor.


Artık sürpriz istemiyoruz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Maliye Bakanlığı'nın finansal kiralamaya (leasing) konu olan malların KDV'sini

Zamların faturası yine halka

Haber-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, "elektriğe ve doğalgaza yapılan zam yüzünden maliyetlerin yükseleceği, tüm sanayi ürünlerinin pahalılaşacağı


  Dar gelirli sıkıntıya girdi

Tüketici Derneği (TÜKEDER) Başkanı Necati Yentürk, elektrik ve doğalgaza yapılan zamların dar gelirli insanları sıkıntıya soktuğunu söyledi.


  2007'de ihracatın yarısı 10 ülkeye

Türkiye, TİM verilerine göre geçen yıl 105 milyar 925 milyon 486 bin doları bulan ihracatının 56 milyar 889 milyon 728 bin dolarını, 10 ülkeye yaptı.


  TCDD, özel sektöre açılıyor

Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü (TCDD), yatırımlarında özel sektörden destek istedi. TCDD; hızlı tren, demiryolu yapımı, mevcut hatların yenilenmesi, yeni merkezlerde lojistik köylerin inşası ile garların alışveriş merkezi şeklinde inşası ve işletilmesi için özel sektöre davet yolladı.


  Şirket satışları rekor kırdı

Deloitte Türkiye'nin 2007 Yılı Birleşme ve Satın Almalar Raporu açıklandı. Rapora göre, 2007 yılında Türkiye'de birleşme ve satın almaların hacmi toplam 162 işlem ile 20.6 milyar dolara ulaştı.


  THY'den uluslararası onarım merkezi

THY Teknik A.Ş ile Pratt & Whitney arasında İstanbul'da uluslararası bir motor bakım onarım merkezi kurulmasına ilişkin ''joint venture'' anlaşması imzalanması kararlaştırıldı.


  Sabancı, Migros'tan vazgeçti

Sabancı Holding ve Fransız perakendecilik devi Carrefour'un Migros için teklif vermeme kararı aldıkları bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri