Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Holosko'da zarar ettik

Beşiktaş 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, futbolcu transfer ücretlerinin astronomik rakamlara ulaşmasından şikâyetçi olduğunu belirterek, "İsim söyleyince o futbolcunun değeri birden artıyor. Maalesef Holosko transferinde bunu yaşadık'' dedi. Holosko, Beşiktaş'a 5 milyon Avro'ya maloldu.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, ''Holosko Beşiktaş için doğru bir transfer. Kendisi bunu zaman içinde görecektir'' dedi. Kumcuoğlu, yaptığı açıklamada, ligin lideri Sivasspor ile Beşiktaş'ın arasında sadece üç puanlık bir farkın bulunduğunu anımsatarak, daha önceki senelerde üç büyüklerden birinin ligden erkek kopmasının bu sezon yaşanmadığını, takımlar arasında rekabetin sürdüğünü söyledi.

DOĞRU TRANSFER

Takımda yüksek performans bekledikleri bazı futbolcularından bu beklentilerinin karşılığını alamadıklarını, buna rağmen başarılı bir ilk yarı geçirdiklerini kaydeden Kumcuoğlu, ''Takımın belli mevkilerde takviye transferlere ihtiyaç duyduğu tartışılmaz. Bunun için de teknik heyetimizin çalışmaları doğrultusunda Vestel Manisaspor'dan Pilip Holosko'yu aldık. Tabii biz bu oyuncuyu alırken tek bir alternatif üzerinden de hareket etmedik. Yönetim ve teknik heyet olarak, bir çok futbolcu arasından 'bu olsun' dendi. Daha takıma adaptasyon sorununu aşmamasına rağmen Holosko'nun Diyarbakır'daki performansı bütün taraftarca beğenildi. Holosko, Beşiktaş için doğru bir transfer. Kendisi bunu zaman içinde görecektir'' diye konuştu.

İSİM SÖYLEMEK RİSKLİ

Futbolcu transfer ücretlerinin astronomik rakamlara ulaşmasından şikayetçi olan Kumcuoğlu, şöyle devam etti: ''Ara transfer dönemi sona ermeden savunmaya bir futbolcu daha alınması için teknik heyete gereken yetkiyi verdik. Hocalarımız bir kaç isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Tercihler arasında Beşiktaş'a en faydalı olanın belirleneceğinden şüphem yok. Görüşmeler sürüyor, ama bu aşamada isim söylemek doğru değil. Çünkü isim söyleyince o futbolcunun değeri birden artıyor. Maalesef Holosko transferinde bunu yaşadık.''

09.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Holosko'da zarar ettik

  F.Bahçe Ronaldo'yu alacak güçte

  Bisiklette 32 yıl aradan sonra gelen başarı

  Futbolda yeni başkan 17-18 Ocak'ta seçilecek

  F.Bahç