Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Ronaldo'yu alacak güçte

Fenerbahçeli Roberto Carlos, "Fenerbahçe eğer isterse, Ronaldo veya bu gibi isimleri takıma getirebilir. Bu güce ve imkanlara sahip. Benim kendi fikrimi sorarlarsa, Ronaldo bizim takımımıza faydalı olabilecek bir oyuncudur. Kariyeri ortada, futbol hayatı boyunca önemli işler yapmış bir oyuncu'' dedi.

Fenerbahçeli Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamanın kendileri için önemli bir başarı olduğunu belirterek, ''Hedef tabii ki final, ama bunu başaramazsak da başarısızlık sayılamaz'' dedi. Antalya'nın Belek beldesindeki Limak Arcadia Otel'de kamp yapan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Takımın takviyeye gereksinimi bulunup bulunmadığı şeklindeki soruları da cevaplayan Roberto Carlos, transfere teknik direktör Zico ve yönetimin karar vereceğini belirtti. Appiah ve Kezman'ın sakatlıklarının sürdüğünü hatırlatan Carlos, ''Bazı eksikliklerimiz var ama takıma transfer yapılıp yapılmamasına Zico ve yönetim karar verir. Ben yorum yapamam. Transfer yapmak için transfer yapmak anlamsız olur. Bizimle beraber grubun içinde olacak, bizimle beraber kazanma isteği olan, şampiyonluk arzusu olan futbolcunun gelmesi, bizim açımızdan yararlı olur'' dedi.

Bir gazetecinin, ''UEFA'nın resmi sitesinde Fenerbahçe'nin Ronaldo ile ilgilendiği yazıyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz'' sorusuna Carlos, ''Dün Ronaldo'yu telefonla aradım, ancak ulaşamadım. Fenerbahçe eğer isterse, Ronaldo veya bu gibi isimleri takıma getirebilir. Bu güce ve imkanlara sahip. Benim kendi fikrimi sorarlarsa, Ronaldo bizim takımımıza faydalı olabilecek bir oyuncudur. Kariyeri ortada, futbol hayatı boyunca önemli işler yapmış bir oyuncu'' cevabını verdi. Carlos, taraftarın kendisinden serbest atıştan bir gol beklediğini, kendisinin de mutlaka ikinci devre böyle bir gol atmayı istediğini sözlerine ekledi.

09.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Holosko'da zarar ettik

  F.Bahçe Ronaldo'yu alacak güçte

  Bisiklette 32 yıl aradan sonra gelen başarı

  Futbolda yeni başkan 17-18 Ocak'ta seçilecek

  F.Bahçe Ülker, Chorale Roanne'yi ağırlıyor

  F.Bahçe bayanlarda TTT Riga ile oynuyor

  Kaleci Özden Çaykur Rizespor'la anlaştı

  Yabancı gözüyle yazılı spor basını


 Son Dakika Haberleri