Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Biz sadece meslek örgütü olmak istiyoruz

Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesinde 20 Ocak'ta yapılacak seçimlerde aday olan Birlik Grubu, yönetim kadrolarında görev alacak ekibi açıkladı.

Başkan Adayı Mustafa Uysal, geçtiğimiz 2 yıllık yönetim sürecinde demokratik teamüllere uyarak, ilklere imza atmış bir ekip olduklarını belirterek, "Birlik Grubu 2008-2009 çalışma dönemi için stratejik hedefler oluşturdu. Değişim çağında, mühendislerin önemli bir unsur olduğunu düşünerek, yönetim anlayışımızda mesleğimizi geliştirmeye ağırlık vereceğiz" dedi.

Mühendislerin hak ettikleri değeri görmediklerini savunan Uysal, "Değişen dünya içerisinde mühendis ve mühendislik ön plana çıkmıştır. Tüm mühendis arkadaşlarımızı bu değişime ortak olmaya çağırıyoruz. Değişimi önce kendi odamızda, sonra kentimizde sonra da tüm dünyada yaşamak için birlikte hareket etmek gerekliliğinin bilincindeyiz" şeklinde konuştu.

Mustafa Uysal başkanlığındaki yönetim kurulunda Ferudun Baykara, Prof. Dr. Abdulvahap Yiğit, Ruhan Üçkardeş, Nesrin Karadar, İlker Pala, Recep Kurt görev alacak. Yönetim Kurulu yedek listesi ise, Mehmet Mutlu, Hülya Bozdemir, Tuncer Yıldız, Aybars Yılmaz, Alpaslan Bölükbaşı, İsmail Sarıkaya, Sabır Kınalı'dan oluşuyor.

Hüseyin Hiçdurmaz / BURSA

12.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Açlık sınırı 894 YTL

  Uçurum büyüyür

  Yabancı sermaye payı yüzde 2

  Vergi affı yolda

  Maliye, yatırımcının gönlünü alacak

  Dört ay boşa geçti

  KDV indirimi zam olarak geri döndü

  Biz sadece meslek örgütü olmak istiyoruz


 Son Dakika Haberleri