Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Anayasa kesinlikle değişmeli

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, Anayasanın kesinlikle değişmesi gerektiğini belirterek, "İhtilâl anayasasının bu ülkeye getirdiği hiçbir şey yok. Anayasanın 4'te 1' son 25 yılda değişti zaten. Herkesin bu konuda katkı yapması gerekiyor'' dedi.


Şiddet, alkol, sigara

İzleyiciler, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) İletişim Merkezini, geçen yıl, en fazla yerli dizileri şikâyet etmek için aradı. Dizilerdeki şiddet

PKK'ye giren fazla yaşamıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığının internet sitesinde PKK'ya katılanların ömrünün fazla olmadığı, 3-4 yıl yaşayanların sayıs


  Gül'ün gündeminde 'stratejik ortaklık' var

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD gezisinin hemen ardından bugün resmî bir ziyaret için Mısır'a gidecek. Türk Sanayi Bölgesinin temelinin atılacağı ziyaret sırasında geçen Kasım ayında İstanbul'da imzalanan anlaşma ile start verilen "stratejik ortaklık" çerceve anlaşmasının uygulanmasının da ele alınması bekleniyor


  "301'i en çok askerler kullanıyor"

Gazeteci Erol Önderoğlu, "TCK'nın 301. maddesinin uygulandığı 2,5 yıl içerisinde görüyoruz ki, bu maddeyi kullanarak yargıya şikâyet eden kurumların başında Genelkurmay Başkanlığı geliyor" dedi


  Yargıtay'da başkanlık seçimi bugün devam edecek

Osman Arslan'ın yaş haddinden emekliye ayrılmasıyla boşalan Yargıtay Başkanlığı için seçime bugün devam edilecek.


  Doğu'da sibirya soğukları

Sibirya'dan gelen soğuk hava akımı Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini göstermeye devam ediyor. Bölge genelinde en soğuk gece sıfırın altında 31 derece ile Kars'ta yaşandı.


  İstek gelirse Aleviler için adım atarız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, Alevilerin taleplerine ilişkin adım atabilecekleri mesajını verdi.


  Balık çiftlikleri açığa taşınıyor

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık köyünde toplu balık ölümlerinin görüldüğü 6 çiftliğin açığa taşındığı bildirildi.


  Milletvekilleri, Beyşehir Gölü'nü inceleyecek

TBMM küresel ısınma komisyonu üyeleri, su seviyesi giderek azalan Beyşehir Gölü ile Gediz ve Menderes havzalarında incelemelerde bulunacak.


  Gümrüğün en önemli sorunu imaj

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gümrüklerdeki en önemli sorunun imaj olduğunu vurgulayarak, gümrüklerle ilgili var olan imaj sorununu hep birlikte çözeceklerini söyledi.


  İzmir'in zemini araştırılacak

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliğiyle, şehrin zemin yapısını belirlemeye yönelik bir araştırma yapılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri