Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mehmet attı, Hidayet baktı

NBA'deki iki temsilcimizi karşı karşıya getiren karşılaşmada Mehmet Okur'lu Utah Jazz, Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Orlando Magic'i 119-115 yendi. Mehmet Okur, 29 sayı atarak takımının en skorer ismi olurken, galibiyetin mimarı oldu. Sahada 30 dakika kalan Hidayet Türkoğlu ise maçı 10 sayıyla tamamladı.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic'i 119-115 yenerken, Okur 29 sayı atarak takımının en skorer ismi oldu. Türkoğlu ise maçı 10 sayıyla tamamladı.

4 ADET 3'LÜK ATTI

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 29 dakika sahada kalan Okur, 5 kez kullandığı 3 sayılık atışlarda 4 kez başarılı olurken, 10 kez denediği 2 sayılık atışların da 6 tanesini sayıya çevirdi. 6 kez geldiği faul çizgisinde de 5 isabet çıkaran Okur, karşılaşmayı 29 sayı, 8 ribaunt ve 1 asistle bitirerek, takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

ÇİFT SAYI ATANLAR

6 oyuncunun çift haneli rakamlara ulaştığı Jazz'da Okur'u 17 sayı, 11 asistle Deron Williams takip etti. Maçı 16 sayı, 8 ribauntla tamamlayan Andrei Kirilenko ve 15 sayı, 10 ribauntla oynayan Carlos Boozer da galibiyete önemli katkı sağladılar.

HİDAYET ETKİSİZ KALDI

Magic'te ise karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 30 dakika sahada kalan Türkoğlu, 3 kez kullandığı 3 sayılık atışlarda 1 kez başarılı olurken, 7 kez denediği 2 sayılık atışların da 3 tanesini sayıya çevirdi. 2 kez geldiği faul çizgisinde de 1 isabet çıkaran Türkoğlu, karşılaşmayı 10 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistle bitirdi, ancak takımına galibiyet getiremedi.

14.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Mehmet attı, Hidayet baktı

  Beşiktaş erken havaya girdi

  G.Saray'da Rize sevinci

  Futbol Federasyonu: Kurallara saygılıyız

  Nonda gol şov

  Beşiktaş her maçı böyle kazanamaz


 Son Dakika Haberleri