Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş her maçı böyle kazanamaz

Süper ligin ikinci yarısına Holosko transferi ile güçlenerek giren Beşiktaş için Konya'dan alınacak 3 puan çok önemliydi. Evinde kaybetmeyen Konyaspor ve deplasmanların en başarılı takımı Beşiktaş arasındaki maç, soğuk ve buzlu zemine rağmen oldukça hareketliydi. Beşiktaş, Konya'nın ilk atağında golü kalesinde görürken, defansının zayıflığını da adeta ilan ediyordu.

Bence transferi düşünülen stoperle birlikte Koray'ın boşluğunu doldurup, Cisse'yi rahatlatacak bir ön libero alınması da şart. İkinci yarıdaki istekli futbolun meyvesi son dakikada gelen golle de olsa alındı. Fakat her zaman bu şekilde kazanamayabilirsiniz, onun için işi son dakikaya bırakmamak lazım.

Holosko ile birlikte daha çok gol pozisyonuna giren, kendine güveni gelmiş ve "takım"olma yolunda oldukça mesafe kat etmiş futbolcuların galibiyet golü sevinçleri son yıllarda pek görülmeyen şampiyonluk inançlarının bir göstergesiydi.

Beşiktaş bu yıl lig şampiyonluğuna diğer rakiplerinden daha yakın. Fikstür avantajı ve futbolcu-yönetim-taraftar birlikteliği bu başarıyı getirebilir. Ancak ilk yarıda olduğu gibi hakem hataları sonucu puan kayıpları yaşamamalı. Hakemler maçların sonucuna etki etmemeli.

Son olarak, Beşiktaş-Konya maçından önce 7 otobüsle gelen siyah-beyazlı taraftarları yolda çiçeklerle karşılayıp birlikte yemek yiyip maça kol kola gelen Konyaspor derneği yöneticilerini ve taraftarlarını gönülden kutlamak istiyorum.

Nidai PAKSOY

14.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Mehmet attı, Hidayet baktı

  Beşiktaş erken havaya girdi

  G.Saray'da Rize sevinci

  Futbol Federasyonu: Kurallara saygılıyız

  Nonda gol şov

  Beşiktaş her maçı böyle kazanamaz


 Son Dakika Haberleri