Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nonda gol şov

G.Saray zor gibi gözüken Rize deplasmanını kolay kazandı. Maçın başlamasıyla birlikte Arda'nın ceza sahası dışından attığı şut, skorun G.Saray'ın istediği gibi sonuçlanacağının habercisi gibiydi. Kalli onca eksiğine rağmen Hasan Şaş'ı kadro dışı bıraktı. Bruge maçındaki itirazcı tavırları nedeniyle olduğunu da basın toplantısında açıkladı. Tipik Alman disiplinin en yaşlı uygulayıcısı.

Beşiktaş maçından önce de Hakan ve Lincoln'ü bize göre masum, ama ona göre ciddi bir disiplin meselesi gerekçesiyle kadro dışı bırakmamış mıydı? Basında koparılan feveranı biliyoruz. Ama bu adam disiplin adamı. "Kuralım bu" diyor.

Hasan bazen seyrederken bile bezginlik veriyor. Sezon başında topu ayağında çok tuttuğu için Kalli kendine şaka yollu düdük fırlatmıştı. Ancak bugüne kadar Hasan bunlardan pek ders çıkarmış değil. İyi bir G.Saray'lı olabilir. Ama sevdiğine faydadan çok zarar verdiği bir gerçek. Ayrılma düşüncesini yeniden gözden geçirmesinde fayda var diye düşünüyorum. Bir diğer iyi G.Saray'lı olan Sabri de, oyuncu kıtlığının şu günlerinde yedek kulübesinde oturuyorsa kendini düşünce süzgecinden geçirmeli. Futbol ona buna bağırmakla oynanmıyor. Hırsını oyununa yansıtmak futbolcunun en önemli görevi ve Sabri de bu kurallara uyarak oynamıyor. Kalli'nin bu son uyarısını inşaallah iyi algılar.

G.Saray bu maçta Kalli'nin belirttiği onurlu mücadele kuralları içerisinde başarılı oldu. Gerçekten takım mücadelesi ve beraber oynama düşüncesi yüksekti. Nonda, Servet'le beraber bu maçın en iyi oyuncusuydu. Attığı üç golün dışında günümüz futbolunun santroforunun nasıl oynaması gerektiğini çok güzel örnekledi. Kenarlara gelip top aldı. Topu ayağında tutarak sürekli takımına kazandırdı. İçeriye girdiğinde de ne denli etkili olduğunu attığı gollerle gösterdi. Servet bir gol attı ve bir golünde atılmasında pay sahibiydi.

Hakan Balta, Volkan'la beraber sol kanadı çok iyi kullandı. Orta sahada Barış ve Mehmet Topal klas oyuncu olmamalarına rağmen mücadeleleriyle bu açıklarını kapattıar. G.Saray bu maçta ilk defa serbest atışlardan golller buldu. Rizespor'un serbest vuruşlardaki adam paylaşımı çok yanlıştı. Fahri nin israrla kendisinde 30 cm uzun Servet'i tutmasına anlam veremedik.

Said OKUR

14.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Mehmet attı, Hidayet baktı

  Beşiktaş erken havaya girdi

  G.Saray'da Rize sevinci

  Futbol Federasyonu: Kurallara saygılıyız

  Nonda gol şov

  Beşiktaş her maçı böyle kazanamaz


 Son Dakika Haberleri