Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş erken havaya girdi

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Konya'da zor şartlar altında aldıkları 3 puanın, kendilerine şampiyonluk yolunda umut ve inanç verdiğini söyledi.

Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada Konya'da buzlu ve bozuk bir zeminde, eksi 4 derece soğukta maçın oynandığını ifade ederek, ''Bu zor şartlara rağmen futbolcularımız son dakikaya kadar iyi mücadele etti ve bizim için önemli bir galibiyet elde etti'' dedi. Konyaspor maçına çok büyük önem verdiklerini anlatan Erdoğan, şunları söyledi:

BU GALİBİYET UMUT VERDİ

''Bu maç bizim için adeta derbi niteliğindeydi. Mutlaka almamız gerekiyordu. Konyaspor da kaliteli bir ekip. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyun disiplinimizi bozmadan galibiyete ulaşmamız, ayrıca takımımızın gösterdiği azim ve performans bize ümit vermiştir. 3 puanla ikinci yarıya gerçek anlamda umutla ve inanışla başlamış bulunuyoruz. İkinci devrenin fikstürü de lehimize olduğundan ve derbi maçlarının tamamını kendi sahamızda oynanacağımızdan dolayı şampiyonluk Beşiktaş'tan yana gözükmektedir.''

A.GÜCÜ'NÜ YENMELİYİZ

Levent Erdoğan, hafta içinde Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, ''Ankaragücü'nü de yendiğimiz takdirde, artık Beşiktaş için geleneksel olmaya yönelen Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunda da önemli bir adım atmış olacağız'' diye konuştu.

STOPER ARIYORUZ

Levent Erdoğan, stoper ve orta saha transferi için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti. Takıma öncelikle kaliteli ve katkıda bulunacak bir yabancı stoper almak istediklerini kaydeden Erdoğan, ''Çok yakında iyi bir stoper transferini taraftarlarımıza müjdeleyeceğimizi umuyorum'' dedi.

14.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Mehmet attı, Hidayet baktı

  Beşiktaş erken havaya girdi

  G.Saray'da Rize sevinci

  Futbol Federasyonu: Kurallara saygılıyız

  Nonda gol şov

  Beşiktaş her maçı böyle kazanamaz


 Son Dakika Haberleri