Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Peygambere hakarete soruşturma

Avusturya Savcılığı, Peygamberimize hakaret eden Avusturyalı belediye başkan adayı Susanne Winter'in sözlerinin halkı kışkırtıcı olup olmadığı hakkında soruşturma açacak. Savcılık, açıklamayı yapan politikacının, bu söylemleri hakkında yatıştırıcı bir açıklama yapması gerektiğini, eğer açıklamada bulunmazsa iki yıla kadar hapis cezası ile yargılanabileceğini belirtti.


İsrail'in Kudüs'te inşaat inadı

İsrail Konut Bakanı Ze'ev Boim, Kudüs'te tartışmalı bölgelerde konut inşaat faaliyetlerini durdurmayacaklarını söyledi. Boim, bu konudaki tavırlarını

Dayatma demokrasi Afrika'ya uymuyor

Çin'in resmî yayın organı "Halkın Günlüğü" (People's Daily) gazetesi, "Kenya'daki devlet başkanlığı seçiminden sonra çıkan şiddet olaylarının Batı tip


  İran: Bush'un çabası beyhude

İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki, Körfez ülkelerini ziyaret eden ABD Başkanı George W. Bush'un, İran ile komşularının ilişkilerini bozmak için boşa çalıştığını söyledi.


  Guantanamo kapatılmalı

ABD Genelkurmay Başkanı Oramiral Mike Mullen, terör şüphelilerine yönelik muamelelerin dünya çapındaki olumsuz yankılarının ABD'nin imajına zarar verdiğine inandığı için Guantanamo üssünün mümkün olan en kısa sürede kapatılmasını tercih ettiğini bildirdi.


  Kosova bağımsızlıkta kararlı

Kosova'nın yeni Başbakanı Haşim Taçi, Kosova'nın bağımsızlığı konusunda herkesin fikirbirliği içinde bulunduğunu ve bağımsızlığın ilanına hazır olduklarını bildirdi.


  Pakistan'da kanlı gün

Pakistan'ın Afganistan sınırı yakınında çıkan çatışmada 30 kişinin öldüğü bildirildi.


  "Müşerref Pakistan'ı kan gölüne çevirdi"

Pakistanlı muhalif liderlerden Navaz Şerif, Devlet Başkanı Pervez Müşerref'i terörle mücadele operasyonlarının emrini vererek, ülkeyi kan gölüne çevirmekle suçladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri