Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İran gazı gelmedi

Türkiye'ye verilen İran doğal gazının tamamen kesilmesinin ardından, yapılan görüşmeler çerçevesinde dün doğal gaz akışının yeniden başlaması beklenirken, ''Aşırı soğukların devam ettiğini'' gerekçe gösteren İran tarafı gaz akışına başlayamadı.


2002 sonunda 8.9 milyar dolardı

Sıcak para olarak adlandırılan yabancı yatırımcıların Türkiye'deki portföy yatırımlarının hacmi, 2007'de büyük bölümü İMKB'deki hisse senetlerinden ol

Maliye 'nasıl' diye soracak

Yeni Gelir Vergisi Kanunu ile birlikte, kredi kartı dahil yüksek harcaması olanlara, 5 yıldızlı otellerde kalanlara, özel hizmetçisi, yatı ve son mode


  Fakire bedava elektriğe tepki

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, TEDAŞ ve DPT'nin üzerinde çalıştığı belirtilen, ''Diyarbakır'da seçilecek 'fakir' tüketicilere bedava elektrik verilmesinin, 'sadakacı devlet' uygulamasının yeni bir versiyonu olduğunu'' iddia etti.


  Online banka şifresini çalan virüse dikkat

Bilgisayar güvenliği uzmanları, online bankacılık işlemleri sırasında şifre bilgilerini çalan ve Windows işletim sisteminde faaliyet gösteren bir virüs hakkında uyarıda bulundu.


  Afrika'nın mobilyası da İstikbal'den

Türkiye mobilya sektörünün öncü kuruluşu İstikbal Mobilya, Mısır ve Libya'dan sonra Fas'ta açtığı yeni mağaza ile Afrika kıtasında yayılmaya devam ediyor.


  Türkiye Finans'a uluslararası ödül

Islamic Finance News dergisi, 2007 yılının en iyilerini belirlediği sektörün önde gelenleri arasında yapılan "Best Islamic Bank" anketinde, ülkeler kategorisinde, Türkiye'den Türkiye Finans seçildi.


  Altının onsu 900 doları da geçti

Uluslararası piyasada altın, rekor kırmaya devam ediyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri