Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Afrika'nın mobilyası da İstikbal'den

Türkiye mobilya sektörünün öncü kuruluşu İstikbal Mobilya, Mısır ve Libya'dan sonra Fas'ta açtığı yeni mağaza ile Afrika kıtasında yayılmaya devam ediyor.

2008 yılına yurt dışı mağaza yatırımları ile başlayan İstikbal, son olarak Fas'ın Kazablanka şehrinde mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Mağazada, oturma gruplarından ev tekstiline, mutfaktan banyoya, aksesuardan raylı dolaplara kadar ev dekorasyonu ile ilgili markanın farklı ürün grupları yer alıyor. Kazablanka mağaza açılışında konuşma yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak "İstikbal; Türkiye'deki gücünü yurtdışına da emin adımlarla taşıyan lider bir marka. Fas'ta açtığımız Kazablanka mağazası Fas'daki ilk İstikbal mağazası olması nedeni ile bizim için özel bir önem taşıyor. Çok kısa zamanda Tanca ve Saidiyye başta olmak üzere Fas'ta 3 yeni mağaza daha açmayı hedefliyoruz. İstikbal markasını dünyanın her yerinde bilinen bir marka olması için bu yöndeki yatırımlarımızı 2008'de de hız kesmeden devam ettireceğiz" dedi. İstikbal ayrıca yurt dışında 5 bin farklı noktada ürünlerini tüketiciye ulaştırıyor. İstikbal, New Jersey'deki lojistik merkezi aracılığıyla ABD'de, Almanyanın Bochum kendinde kurulan Lojistik merkezi ile de başta Almanya olmak üzere, Hollanda, Lüksemburg ve Avusturya gibi yakın coğrafyalarda birçok mağaza da ürün satışı gerçekleştiriyor.

Yeni Asya / İSTANBUL

15.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İran gazı gelmedi

  2002 sonunda 8.9 milyar dolardı

  Maliye 'nasıl' diye soracak

  En büyük yatırım fonundan pay arayışı

  Fakire bedava elektriğe tepki

  Online banka şifresini çalan virüse dikkat

  Afrika'nın mobilyası da İstikbal'den

  Türkiye Finans'a uluslararası ödül

  Altının onsu 900 doları da geçti


 Son Dakika Haberleri