Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Halkın enflasyonu daha yüksek

Memur-Sen Konfederasyonu Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, hükümetin enflasyonu ile halkın enflasyonunun farklı olduğunu belirterek, "Türkiye İstatistik Kurumunun enflasyon hesabı ile kamu çalışanlarının mutfak hesabı çatışmaktadır" dedi. Kır, enflasyonun tahmin edilenin 5-6 katı olarak gerçekleştiğini kaydetti.


Altın fiyatlarındaki artış, kuyumcuları vurdu

Hızlı bir tırmanışa geçen altın, yatırımcısını sevindirirken kuyumcuları üzdü. Doların düşmesi ve petrol fiyatlarındaki yükselişin etkisiyle 900 dolar

Ankara'da ulaşım zammına iptal dâvâsı

Tüketici Hakları Derneği (THD), başkentte ulaşıma yapılan zammın iptali ve yürütmenin durdurulması için Ankara Nöbetçi İdare Mahkemesinde dava açtı.


  Türkiye Finans 2008'de de büyüyecek

Türkiye Finans Genel Müdürü Yunus Nacar, 2008 yılında toplanan fonlarda yüzde 30 artış hedeflediklerini belirterek, "Yeniliklerimiz ile 2008 yılında büyümemize ivme kazandıracağız" dedi.


  UEA: Petrol fiyatları gerileyebilir

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA), bu ay varili 100 doların üzerine çıkarak rekor kıran, ancak son günlerde gerileyen petrol fiyatlarının daha da çok düşebileceğini bildirdi.


  Kapasite kullanımı Aralık'ta düştü

İmalat sanayinde kapasite kullanımı geçen yılın Aralık ayında yüzde 81.2'ye indi. 2006'nın Aralık ayında kapasite kullanımı yüzde 81.7 düzeyindeydi.


  Borsa 48 bin 785 puana kadar geriledi

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Bileşik Endeksi dün birinci seansta, önceki günkü ikinci seans kapanışına göre 1.370,01 puan düşerek 49 bin 7 puandan kapandı.


  Gözler PPK toplantısında

Para Politikası Kurulu'nun bugün yapacağı toplantıdan çıkabilecek yeni bir faiz indirimi kararı, faizde dünya ile aradaki büyük marjın kapanmasına yetmeyecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri