Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbolda seçim günü

Futbol Federasyonu Genel Kurulu bugün yapılıyor. Ana statünün görüşülerek kabul edileceği genel kurulda geçici 1. maddede yer alan federasyon başkanı, yönetim ve denetim kurullarının yenilenip yenilenmeyeceği de oylanacak. Çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul yarın 3'te 1 çoğunluk aranarak tekrar toplanacak.


FIFA'da 16. sırada kaldık

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Ocak ayı dünya sıralamasını açıkladı.(A) Milli Takım'ın, 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine gitmey

Soğuk havada maçlara kar maskesiyle çıkılsın

Dr. Ülkümen Rodoplu, futbolcuların yüzlerini ve kulaklarını ''donuk''tan korumak için kar maskesiyle korumalarını önerdi.


  Uygun: İşimiz daha da zorlaştı

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Türkiye'deki büyük bir çoğunluğun kendilerinden şampiyonluk beklemesi nedeniyle işlerinin daha da zorlaştığını söyledi.


  F.Bahçe Ülker Alman Brose Baskets önünde

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (C) Grubu 12. hafta maçında, bugün deplasmanda Almanya'nın Brose Baskets takımıyla karşılaşacak


  Köln Batuhan'da kararlı

Alman Köln takımının teknik direktörü Daum'un istediği Beşiktaşlı genç yetenek Batuhan Karadeniz ile ilgili gelişmeler de yakından izleniyor.


  Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti

Ligde istediği sonuçları alamayan ve zirvenin oldukça gerisinde kalan Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'na da dün itibariyle veda etmiş oldu.


  TFF 1 Lig'in yeni adı Bank Asya 1. Lig oldu

Bank Asya ile TFF 1. Lig'in isim ve yayın haklarına sahip olan Doğan Yayın Holding arasında yapılan anlaşma uyarınca, TFF 1. Lig'in sponsoru Bank Asya oldu.


  Appiah bitti mi?



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri