Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Olmert'in iktidarı sallanıyor

İsrail'de koalisyon hükümetinde yer alan aşırı sağcı İsrail Evimiz partisinin başkanı ve Stratejik Tehditlerden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Avigdor Lieberman, uzun süredir karşı olduğunu dile getirdiği, Filistinlilerle kilit konuların görüşülmeye açılması üzerine istifa kararı aldı.


Filistin ağlıyor

İsrail ordusunun, Gazze Şeridindeki saldırıları sırasında 20 kişinin ölmesi, yaklaşık 50 kişinin de yaralanmasının ardından, Gazze'de Hamas'ın ilân et

İran'dan Araplara jest

İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki, Arap Birliğinin Lübnan'daki siyasi krize çözüm için önerdiği plana destek verdiklerini açıkladı.


  Mısırlılar Bush'u işgalci Fransız komutana benzetti

El Cezire Kanalı'nın konuşturduğu Mısırlılar ' Ne hoş geldi ne beş gitti. Biz kendisinden derhal ülkesine dörnmesini istiyoruz. Ondan bir hayır gelmez. Yargılanması lazım. Onun burada temiz topraklarda bulunması Mısır için bir hakarettir. Onunla işgalci Napolyon Bonapart arasında bir fark görmüyoruz'dediler.


  Hillary, Beyaz Saray'a Obama'dan daha yakın

ABD'de yapılan bir kamuoyu yoklaması, Amerikan vatandaşlarının siyahi bir başkan yerine bir kadın başkanı seçmeye daha hazır olduğunu ortaya koydu.


  Veziristan'da ordu kışlasına saldırı

Pakistan'da militanların bir askeri üsse saldırması sonucu 40 militanın öldüğü, 25 askerin kayıp olduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri