Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Feldkamp: F.Bahçe ile erken final oynayacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile eşleşmeleri ile ilgili olarak ''Bundan daha güzel ne olabilir ki, Fenerbahçe ile finali erken oynamış olacağız, bundan güzel bir şey olamaz'' dedi.

Alman çalıştırıcı, sarı-kırmızılı ekibin bugün yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Feldkamp, hak eden takımın Türkiye Kupası'nda devam edeceğini kaydederek, bunun kupa maçlarının bir özelliği olduğunu söyledi.

Bir basın mensubunun, ''Bu kadar eksiğin bulunduğu dönemde oynamak dezavantaj mı'' sorusuna Feldkamp, ''Şu an için bir şey söylemek istemiyorum. Takımımızı ligde ve şu saatte buraya kadar getirdik. Yine kendimizi orada ispatlamak zorunda kalacağız ve onu yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Adnan Polat ile havalimanında yaptığı görüşme ile ilgili bir soru üzerine Feldkamp, şunları söyledi: ''Adnan bey ile her zaman görüşüyoruz. Biz görüşmede galibiyetin sevincini çıkardık."Alman teknik adam, ''Sabri'nin affedilmesi söz konusu olacak mı'' sorusu üzerine de, ''Şu an için öyle bir şey gözükmüyor, şu an niye öyle bir şey yapalım'' cevabını verdi.

29.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kupada dev buluşma

  Feldkamp: F.Bahçe ile erken final oynayacağız

  Gökhan Ünal F.Bahçe yolcusu

  Nobre: Terim beni millî takıma alsın

  Roberto Carlos soruları cevaplıyor

  Vehbi Emre'de şampiyon olduk

  20 maçta 43 puan toplayan Beşiktaş'ın altın dönemi

  Orlando Magic'i Hidayet taşıyor

  Sivas evinde 272 gün aradan sonra yenildi

  Sivas taşıyamadı


 Son Dakika Haberleri