Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Almanya mı, Kenya mı?

Almanya’nın Ludwigshafen şehrindeki bina yangınında kundaklama şüphesi artıyor. Yangından yaralı olarak kurtulan Aylin ve Bedriye K. adlı iki kız kardeş, binanın içinde bir Alman’ı gördüklerini söylediler.


Sudan’a suçlama ve uyarı

Amerikan hükümeti, Sudan’ın Çadlı isyancılara destek vermemesini istedi. Dışişleri sözcüsü Sean McCormack, “Sudan hükümeti Çadlı isyancılara şu ya da

İran 3 yıla kadar nükleer güç

İsrail istihbarat örgütü Mossad’ın Başkanı Meir Dagan, İran’ın 3 yıla kadar askerî nükleer kapasiteye sahip olacağını öne sürdü.


  ABD, bir aileyi daha yok etti

Irak’ta Amerikan askerlerinin bir eve düzenledikleri baskında aynı aileden biri kadın 4 Iraklının öldüğü bildirildi.


  Süper Salı heyecanı

ABD’de Kasım ayında düzenlenecek başkanlık seçiminde Demokrat ve Cumhuriyetçi Partilerin adaylarının belirlenmesinde büyük rol oynayacak olan ve “Süper Salı’’ diye adlandırılan ön seçimler, ülkenin 50 eyaletinden 24’ünde dün yapıldı.


  Belçika’da Türk köyü karnavalı

Belçika’daki “Türk Köyü” Faymonville’de karnaval bu yıl da coşkulu geçti. Kendilerini asırlardır “Türk” olarak adlandıran Belçikalı köylüler, geleneksel olarak Türk giysi ve bayraklarıyla karnaval korteji oluştururken, ülkenin çeşitli bölgelerinden gelen “gerçek Türkler” de karnaval faaliyetlerini izledi.


  İsveç imam yetiştirecek

İsveç hükümeti, devletin desteğiyle açacağı okullarda ülkede görevlendirilecek imamları kendisi yetiştirmeyi planlıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri