Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Kosova’da bağımsızlık yakın

Sırbistan’ın Kosova bölgesi Bakanı Slobodan Samardziç, Kosova’daki Arnavut yönetimin 17 Şubatta bağımsızlık ilân edeceğini öğrendiklerini belirtirken, Kosova Başbakanı Taçi ise bağımsızlık ilân eder etmez yaklaşık 100 ülkenin Kosova’yı tanıyacağını iddia etti.


İsrail, Gazze'nin elektriğini kesti

İsrail, dün geceden itibaren Gazze Şeridi’ne verdiği elektrikte kesintiye başladı. İsrail Savunma Bakanı yardımcısı Matan Vilnai tarafından onaylanan

İran'da kızlar yürüdü

İran’da bir grup kız öğrenci, ‘’güzel örtünme’’ye destek için sessiz yürüyüş yaptı. Başşehir Tahran’ın Veli Asr Meydanı’nda toplanan yaklaşık iki bin


  Butto kurşunla ölmedi

Eski Pakistan Başbakanı Benazir Butto’nun ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Scotland Yard, Butto’nun kurşun yarasıyla ölmediği sonucuna vardı.


  Papadopulos: Birleşmeye açığız

Kıbrıs Rum yönetimi lideri ve yeniden “başkan’’ adayı Tasos Papadopulos, “vatanı gerçekten birleştirecek, işleyebilir ve yaşayabilir çözüme hazır olduklarını’’ iddia etti.


  Fransa, Lizbon’u onayladı

Fransız meclisi, Lizbon Anlaşması’nı onayladı. Fransızlar, 2005’te referanduma sunulan AB Anayasası’na hayır demişti.


  Mekke, yeni umre sezonuna hazırlanıyor

Mescid-i Haram (Kâbe) ve Mescid-i Nebevi işleri genel müdürlüğü, yeni umre dönemi için hazırladığı planı uygulamaya başlıyor.


  ABD: PKK'yı çözmenin en iyi yolu Irakla birlikte çalışmak

ABD Genelkurmay Başkanlığı Harekat Planlama Direktörü Tümgeneral Richard Sherlock, terör örgütü PKK meselesini çözmenin en iyi yolunun, Irak ve Türkiye’nin birlikte çalışması olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri