Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

UEFA F.BAHÇE'Yİ BASTI

Şampiyonlar Liginde İspanya'nın Sevilla takımıyla 20 Şubat'ta İstanbul'da oynayacak olan F.Bahçe'de futbolculara UEFA'nın iki doktoru ani doping kontrolü yaptı. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, "Doktorlar tabiri caizse tesisleri basarak, kura sonucu 10 oyuncudan örnek aldı" dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve ikinci turda İspanya'nın Sevilla takımıyla 20 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de futbolculara, bu önemli karşılaşma öncesi UEFA'nın iki doktoru doping kontrolü yaptı. UEFA'nın görevlendirdiği iki doktor, Fenerbahçe'nin Cuma günü yaptığı antrenman öncesi Samandıra Kamp Merkezi'ne sürpriz bir şekilde gelerek, doping kontrolü amacıyla futbolculardan idrar numunesi aldı.

BİZİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU

Sarı-lacivertli takımın kadrosunda yer alan futbolcular arasından kurayla belirlenen 10 oyuncu, UEFA doktorlarına idrar örneği verdi. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, FB TV'ye yaptığı açıklamada, bu kontrollerin rutin olduğunu belirterek, ''Doktorlar tabiri caizse tesisleri basarak, kura sonucu 10 oyuncudan örnek alıyor. Bizim için sürpriz oldu. Ancak bu kontroller daha önce de yapılmıştı. Normal prosedür yerine getiriliyor'' dedi.

HABERSİZ GELİYOR

Doktorların, grup maçları sırasında da İstanbul'a gelerek aynı uygulamayı yaptığını ifade eden Dr. Arzuman, ''Bu sezon ikinci defa gelmiş oldular. Bu kontrollerden kimsenin haberi olmuyor. Şampiyonlar Ligi'nde her iki maçtan birinde doping kontrolü oluyor. Bu anlamda rutin bir uygulama yapılıyor. Futbolculardan alınan örnekler iki gruba ayrılıyor. İlk numunede doping ile ilgili şüphe oluştuğunda ikinci numune açılıyor'' diye konuştu.

Uğur Boral çok sevinçli

A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile yaptığı özel maçta ikinci 45 dakika forma giyen Fenerbahçeli Uğur Boral, milli takımda oynamanın gurur verici olduğunu söyledi. Uğur, şunları kaydetti: ''Fatih hoca bana 45 dakika süre verdi. 45 dakika oynamak bana iyi geldi. En büyük hayalim milli takımın, 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri kadrosunda yer alabilmek."

09.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA F.BAHÇE'Yİ BASTI

  Maldonado: Ben hazırım

  Alves: F.Bahçe karşısında işimiz kolay değil

  Trabzon'da seçim günü

  Lider G.Saray Vestel önünde

  Beşiktaş 7'de 7 yapacak mı?

  Yaşar Doğu'da 300 güreşçi mindere çıkıyor

  Golfte rakip Rusya

  Potanın en iyisi Kirilenko

  Sabri idmana çıktı

  Milli tenisçi Şenoğlu ABD'de yarı finalde


 Son Dakika Haberleri