Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da seçim günü

Bordo-mavili kulüp bugün 40. defa sandığa gidiyor. Seçimli genel kurulda Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlık için yarışacak.

Trabzonspor'da seçimli olağan genel kurul bugün ve pazar günü yapılacak. Bordo-mavililer, bu genel kurul ile 40. kez seçime gitmiş olacak. 2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan Trabzonspor Kulübü, bugüne dek 12 olağanüstü, 27 olağan olmak üzere 39 kez seçimli genel kurul gerçekleştirdi. Mali genel kurullar ile birlikte Trabzonspor, 56. genel kurulunu gerçekleştirmiş olacak.

2 ADAY YARIŞACAK

19 Mayıs Spor Salonu'nda yarın saat 10.00'da başlayacak ve 2 gün sürecek genel kurulda, dün sona eren adaylık başvuru süresi sonucunda Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarışacak. Sadri Şener, kongrenin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek, ''Trabzonspor'u daha iyi bir yere getirmek için bu göreve talip olduk. Tüm ekibimizde de bu inanç var. Yönetim kurulumdaki arkadaşlarımla birlikte göreve gelmemiz halinde, ilk günden itibaren camiayı eski havasına döndürmeye çalışacağız'' dedi.

5 BİN 961 ÜYE VAR

Diğer başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu ise Trabzonspor'a özgüvenini geri kazandırmak istediklerini ifade ederek, ''Trabzonspor'un marka prestijini tekrar geri kazandırmayı hedefliyoruz. Seçildikten sonra koşarak Trabzonspor'a hizmet edeceğiz. Kongrenin tüm Trabzonspor ve Türk futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu. Genel kurulda 5 bin 961 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

09.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA F.BAHÇE'Yİ BASTI

  Maldonado: Ben hazırım

  Alves: F.Bahçe karşısında işimiz kolay değil

  Trabzon'da seçim günü

  Lider G.Saray Vestel önünde

  Beşiktaş 7'de 7 yapacak mı?

  Yaşar Doğu'da 300 güreşçi mindere çıkıyor

  Golfte rakip Rusya

  Potanın en iyisi Kirilenko

  Sabri idmana çıktı

  Milli tenisçi Şenoğlu ABD'de yarı finalde


 Son Dakika Haberleri