Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yaşar Doğu'da 300 güreşçi mindere çıkıyor

Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, bugün Ankara'da başlayacak olan 36. Uluslararası Yaşar Doğu Golden Grand Prix Serbest Güreş Turnuvası'nın, son yılların en büyük katılımına sahne olacağını söyledi.

TSYD Ankara Şubesi'nde, federasyon yöneticileri ve Serbest Güreş Milli Takımı antrenörleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Osman Aşkın Bak, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek ve 2 gün sürecek turnuvaya 34 ülkeden yaklaşık 300 sporcunun katılacağını belirterek, ''Turnuva, yüksek katılım oranıyla adeta bir mini dünya şampiyonası gibi olacak. Türkiye olarak erkeklerde 57, bayanlarda 30 sporcuyla mücadele edeceğiz. Ayrıca bayanlarda ilk kez 14 ülkenin bu turnuvaya katılacak olması da önemli bir gelişme'' diye konuştu.

Turnuvada sıkletlerinde birinci olan sporculara 3 bin, ikincilere 2 bin, üçüncülere bin ve beşincilere 500'er olmak üzere toplam 56 bin dolar ödül dağıtılacağını anlatan Bak, ''Hedefimiz önümüzdeki yıldan itibaren ödül miktarını artırarak, serbest stilde Yaşar Doğu, grekoromende de Vehbi Emre Turnuvası'nı dünyanın en önemli turnuvaları arasına sokmak'' dedi. Bak, şöyle devam etti: ''Hem serbest hem de grekoromen stilde Pekin Olimpiyatları'na tam kadroyla gideceğimizden hiç kuşkumuz yok. Ayrıca bayanlarda da en az 1 ya da 2 sporcumuzun olimpiyat vizesini alacağına inanıyoruz."

09.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA F.BAHÇE'Yİ BASTI

  Maldonado: Ben hazırım

  Alves: F.Bahçe karşısında işimiz kolay değil

  Trabzon'da seçim günü

  Lider G.Saray Vestel önünde

  Beşiktaş 7'de 7 yapacak mı?

  Yaşar Doğu'da 300 güreşçi mindere çıkıyor

  Golfte rakip Rusya

  Potanın en iyisi Kirilenko

  Sabri idmana çıktı

  Milli tenisçi Şenoğlu ABD'de yarı finalde


 Son Dakika Haberleri