Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ZAFER GECEMİZ OLSUN

Avrupa Şampiyonlar Liginde 2. turun ilk maçında bugün Sevilla ile karşılaşacak olan F.Bahçe sahasında galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Alman hakem Meyer'in yöneteceği karşılaşma Saracoğlu Stadında saat 21.45'de başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında bugün sahasında İspanya'nın Sevilla takımını konuk edecek Fenerbahçe'de hedef galibiyet. Sarılacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kapalı gişe oynayacağı önemli mücadelede, 4 Martta deplasmandaki rövanş maçını da göz önüne alarak, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Fenerbahçe'nin, güçlü İspanyol rakibi karşısında elde edeceği galibiyet, rövanş için önemli bir avantaj sağlamanın yanı sıra sarılacivertli ekibin Avrupa kupalarında bir İspanyol takıma karşı alacağı ilk galibiyet olacak.

KADRODA DEĞİŞİKLİK YOK

Teknik direktör Zico'nun İspanyol ekip karşısında, Çaykur Rizespor ile son yapılan maçta sahaya sürdüğü ilk 11 kişilik kadroda değişiklik yapmaması bekleniyor. Sarılacivertlilerin, Sevilla maçı olası ilk 11'i şöyle: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Florian Meyer yönetecek.

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Biletleri günler öncesinde tükenen maçta, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri tıklım tıklım dolacak. Kadıköy'deki önemli maçlarda tribünlerde yaptıkları organizasyonlarla renkli görüntüler oluşturan taraftarların, bugünkü mücadelede de statta coşkulu bir atmosfer oluşturması bekleniyor.

Avrupa'da 139. maça çıkıyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turun ilk maçında bugün İspanya'nın Sevilla takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 139. maçına çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 138 maçta 45 galibiyet, 22 beraberlik ve 71 yenilgi aldı. Rakip filelere toplam 163 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 233 gole engel olamadı.

İspanyollara galibiyeti yok

Fenerbahçe'nin İspanyol ekiplere karşı Avrupa kupalarında galibiyeti bulunmuyor. İspanya takımlarına karşı kötü bir performans sergileyen sarı-lacivertliler, 7 maçta da yenildi. 7 maçta kalesinde 12 gol gören Fenerbaçe, rakiplerine 2 gol atabildi. Fenerbahçe, daha önce Avrupa'da eşleştiği 4 İspanyol ekiple, deplasmanda 4, iç sahada ise 3 maç yaptı.

Zico'nun Avrupa karnesi

Teknik direktör Zico yönetiminde, Avrupa kupalarında başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe, Zico yönetiminde çıktığı 20 Avrupa kupası maçında 4 kez yenildi. Zicolu Fenerbahçe, 20 Avrupa kupası mücadelesinin 10'unu kazanırken, 6 beraberlik, 4 de yenilgi aldı. 20 maçta rakip filelere 38 gol atan sarılacivertli ekip, kalesinde 21 gol gördü.

20.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ZAFER GECEMİZ OLSUN

  G.Saray Almanya'da

  F.Bahçe ve Efes'in Avrupa gecesi

  Uğur Uçar bugün dizinden ameliyat olacak

  Cumhurbaşkanımız bu tura katılmalı

  Leverkusen maçına Sloven hakem

  Vakıfbank filede Bükreş'le oynuyor


 Son Dakika Haberleri