Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Castro zirvede bıraktı

Küba lideri Fidel Castro, devlet başkanlığını bıraktığını açıkladı. Küba Komünist Partisinin yayın organı Granma’ya açıklama yapan Castro, devlet başkanlığına geri dönmeyeceğini belirtti.


AB'de çoğunluk tanıyor

Kosova Parlamentosunun, bağımsız bir devlet olduklarını ilân etmesinin ardından, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu bazı ülkeler Kosova’nın bağımsızl

Sırplar Kosova sınırını yaktı

Kosova’nın bağımsızlık ilanına karşı çıkan Sırplar, Kosova ve Birleşmiş Milletler polisinin kontrolünde olan sınır geçiş noktasını ateşe verdi.


  Nazi Philip’ten Diana komplosu

Londra’daki ünlü Harrods mağazasının sahibi, Mısırlı milyarder iş adamı Muhammed El Fayed, oğlu Dodi ve Prenses Diana’nın ölümüne yol açan trafik kazasının suikast olduğunu, ikilinin cinayete kurban gittiğini ve bu komplonun ardında Prens Charles ve babası Prens Philip’in bulunduğunu öne sürdü.


  Albright: Irak laneti peşimizde

Eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, Amerikan yönetiminin Irak’ta yaşanan olaylar üzerindeki kontrolünü kaybettiğini söyledi.


  Savaş raporu acemi taslak çıktı

İngiltere’nin 2003 yılında başlayan Irak’ın işgaline katılma gerekçesini oluşturan istihbarat raporunun aslında dönemin Dışişleri Bakanı Jack Straw’un basın danışmanı tarafından hazırlanan bir taslak metin olduğu ortaya çıktı.


  Çad’da gazetelere yasaklama

Çad’ın üç büyük gazetesi, basına kısıtlamalar da getiren olağanüstü hal ilanı kalkıncaya kadar yayını durdurma kararı aldı.


  ABD’liler Kennedy ve Clinton’u unutamadı

ABD’de yapılan bir araştırmanın sonuçları, Amerikalılar’ın yeniden görev başında görmek istediklerini başkanın, suikaste kurban giden John Fitzgerald Kennedy ile Bill Clinton olduğunu ortaya koydu.


  Küresel ısınmaya karşı bir saat karanlık

Dünyanın değişik yerlerindeki 24 şehirde, küresel ısınmaya dikkat çekmek için bir saat boyunca ışıklar ve televizyonlar kapatılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri