Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray Almanya'da

UEFA Kupasında Bayer Leverkusen'le yapacağı 3. tur rövanş maçının hazırlığını dün tamamlayan sarı-kırmızılılar Almanya'da gurbetçiler tarafından karşılandı.

Turkcell Süper Lig'deki erteleme maçında Konyaspor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray'da gözler, UEFA Kupası'na çevrildi. Salı gecesi İstanbul'a dönen sarı-kırmızılılar, Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımıyla 21 Şubat Perşembe günü deplasmanda yapacakları 3. tur rövanş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. İlk maçta sahasında Bayer 04 Leverkusen ile 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılılar, dün sabah, kardan temizlenen Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, basın ve taraftara kapalı antrenman yaptı.

GURBETÇİLER KARŞILADI

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki antrenmanda Konya maçında 11'de yer alan oyuncuların maç ertesi programlarını, rejenerasyon çalışmalarının ardından maçta gelişen çeşitli sakatlıklarının sağlık merkezinde tedavisi ve terapi seanslarıyla tamamladıkları, antrenmanın ana bölümünde ise teknik bir çalışma yapıldığı bildirildi. Tedavisi süren Hasan Şaş'ın, daha sonra sağlık ekibi tarafından sahada çalıştırıldığı kaydedildi. Galatasaray kafilesi dün öğleden sonra uçakla Almanya'ya giderek, otelde kampa girdi. Kafile havaalanında çok sayıda gurbetçi Türk tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

20.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ZAFER GECEMİZ OLSUN

  G.Saray Almanya'da

  F.Bahçe ve Efes'in Avrupa gecesi

  Uğur Uçar bugün dizinden ameliyat olacak

  Cumhurbaşkanımız bu tura katılmalı

  Leverkusen maçına Sloven hakem

  Vakıfbank filede Bükreş'le oynuyor


 Son Dakika Haberleri