Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Depremin sebebi ahlâksızlık

İsrail parlamentosunun dinci partilerinden Şas’ın milletvekili Şlomo Benizri, bölgede geçen günlerde meydana gelen son depremlerle homoseksüellik arasında bağlantı olduğunu söyledi. Benizri, Meclise hitap ederek, “homoseksüelliği önlemenin bir yolunu bulmaları” çağrısında bulundu ve “Bu sizi depremlerden koruyacaktır” dedi.

İsrail parlamentosunun (Knesset) dinci partilerinden Şas’ın milletvekili Şlomo Benizri, bölgede geçen günlerde meydana gelen son depremlerle homoseksüellik arasında bağlantı olduğunu iddia etti. Knesset’in depremlere hazırlık çalışmalarının ele alındığı oturumunda konuşan Benizri, eşcinselleri depremlerde suçlu görürken, dinî kitaplardan Gemara’ya atıfta bulunarak, “Gemara’da depremlerin sebeplerinden birinin, meclisin çeşitli yasalarla meşruiyet sağladığı homoseksüellik olduğunun anlatıldığını” belirtti.

Akdeniz bölgesinde en son geçen hafta Cuma günü, 5.3 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş ve deprem, bütün İsrail’de de hissedilmişti. Benizri, Meclis’e, “Sadece pratikte neler yapılabileceği üzerinde duruyorsunuz.

Hükümetin, homoseksüelliği önleme konusunda yapacakları, depreme hazırlık kapsamında yapılacaklardan daha fazla önleyici olacaktır” dedi.

Benizri,hükümetin, binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi çabaları yerine, homoseksuelliğe cesaret veren, lezbiyen çiftlerin çocuk edinmelerini kolaylaştıran yasaları geçirmemesini istedi. Milletvekili, Meclise de “homoseksüelliği önlemenin bir yolunu bulmaları” çağrısında bulundu ve “Bu sizi depremlerden koruyacaktır” dedi.

Geçen haftalarda, bir başka Şas milletvekili Nissim Ze’ev, parti grubunda yaptığı konuşmada, homoseksüellerin toplumu zehirlediğini belirterek, bu tür sapkınlıkların veba gibi İsrail devletinin mahvına sebep olacağını öne sürmüş, sağlık bakanlığının homoseksüellikle kuş gribi gibi mücadele etmesini istemişti.

/ KUDÜS

22.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ‘Türkiye, İran-ABD’nin arasını bulsun’

  Dinlere saygı gösterilmeli

  ABD’ye ırkçılık suçlaması

  Mekke- Medine arasında Hicaz demiryolu

  McCain’i skandal vurdu

  Avukatlar Müşerref’in istifası için sokağa indi

  Reagan’dan Bush’a yıldızlar savaşı

  Arızalı uydu düşürüldü

  Kenya’da başbakanlık mutabakatı

  Depremin sebebi ahlâksızlık

  Rusların ekserisi Medvedev’i destekliyor


 Son Dakika Haberleri