Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

En önemli mesele istikrar

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Meclis Başkanı Ender Yorgancılar, istikrarın önemine dikkat çekerek, iç politik gelişmelerin, ekonominin önüne geçmemesi gerektiğini kaydetti.

EBSO’dan yapılan açıklamaya göre, Meclis Başkanı Yorgancılar, Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri; Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker’i ziyaret ederek, sanayicinin sorunlarını ve çözüm tekliflerini dile getirdi. Yorgancılar, ziyarette yaptığı konuşmada gerçek gündemin ekonomi olması gerektiğini savunarak, şöyle dedi:

‘’En önemli meselemiz istikrar. İstikrarın olduğu yerde yatırım, üretim, istihdam, başarı oluyor. Bu ülkenin, özel sektörün gelişmesiyle bir noktaya geleceği aşikâr. Hükümetin geçmiş dönemde en büyük başarısı istikrarı sağlamış olmasıdır. Bizler üretim, yatırım, istihdam ve ihracatı düşünüyoruz. Türkiye’nin genç nüfusuna iş alanları yaratılması için çaba gösteriyoruz. Ancak bugün gelinen noktada iç politika gelişmeleri her şeyin önüne geçti. Yatırımlar erteleniyor. Türkiye’nin biran önce gerçek gündemi olan ekonomiye dönmesini, üretim, yatırım ve istihdamın önündeki engellerin kaldırılmasını arzu ediyoruz.’’

/ İZMİR

03.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Borç stokunda artış sürüyor

  Piyasalarda sıkıntı haf safhada

  2007 verimli geçmedi

  TOKİ'nin hedefi kaçak alanlar

  Büyük çiftlikler mirasa yenildi

  Emekliler çözüm bekliyor

  Otomotiv sektörü Adana’da buluşacak

  TTKMB, ortak sayısını arttıracak

  Türkiye bor zengini, patent fakiri

  En önemli mesele istikrar

  Tarım ve gıdaya yeni destekler


 Son Dakika Haberleri