Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İpler Beşiktaş'ta

Pazar günü Beşiktaşlılar için oldukça neşeli geçti. Önce Akatlar da Beşiktaş Cola Turka Arena da Efes Pilsen zaferi ile perçinlenen Beko Basketbol ligi liderliği, ardından İnönü'de Galatasaray zaferiyle kazanılan Türkcell Süper Lig liderliği.

Defans hatalarıyla dikkat çeken ve tüm maçlarda gol yiyen Beşiktaş için bu maçta Cisse’nin olmaması ayrı bir handikaptı. Maç öncesi Beşiktaş taraftarının muhteşem gösterisi akıllara Marsilya ve Liverpool maçlarını getirdi. Galatasaray karşısında takım savunmasını iyi yapan, iyi mücadele eden, çok koşan Beşiktaş’lı futbolcular haklı bir galibiyet alırken, Ertuğrul Sağlam da teknik direktör olarak ilk defa liderlik sevincini yaşadı.

Maçta bütün futbolcular görevlerini yaparken, bilhassa Nobre ve Holosko çalışkanlıklarıyla galibiyette baş rol oynadılar.İnönü’ye lider gelen Galatasaray, Hakan’ın kafa şutu dışında gol pozisyonu bulamazken, Beşiktaş maçın kahramanı Nobre ile farkı kaçıran taraf oldu.

Hakem Bünyamin Gezer iyi maç yönetti. Her iki taraf içinde penaltı kararı vermemesi doğruydu, sonuca tesir edecek bir hatası olmadı. Galatasaray-Fenerbahçe kupa maçına oranla daha sakin ve gerilimden uzak derbinin galibi olan takımı ve taraftarını kutlamak gerekir.

Ertuğrul Sağlam’ın maç sonunda dediği gibi “Bundan sonra ipler Beşiktaş’ın elinde.” Liderliğe yükselmek zor oldu, ama orada kalmak daha da zor olacak. Kalan 10 haftanın her maçına bir final niteliğinde hazırlanılmalı. Unutulmamalı ki, bugünkü liderlik rakiplerinin son iki haftada kaybettiği puanlarla geldi.

Nidai Paksoy

04.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe tur peşinde

  F.Bahçe Sevilla'ya çolaylı giriş yaptı

  Beşiktaş'ta çifte sevinç

  Nobre atıyor, Kartal kazanıyor

  Sivas yakın takipte

  Trabzon prestij için oynayacak

  G.Saray'da moral yok

  Hakkınızı helâl edin

  Kayseri fırsat tepti

  Hikmet Karaman görevden alındı

  Antrenör yan hakemi dövdü

  Kalli hata yaptı

  Kartal zirveye kondu

  İpler Beşiktaş'ta


 Son Dakika Haberleri