Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon prestij için oynayacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Önümüzdeki maçlardan iyi sonuçlarla ayrılırsak Trabzonspor'un prestijini yukarıya taşırız. Oynamayan oyuncular oynatılırsa onları da görme şansı buluruz'' diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına aday olmadığını söyledi. Şener, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı konusunda kendisine baskılar yapıldığını belirterek, ''Ancak aday değilim. Kulübün işi çok. O göreve vakit ayıramam. Kulübe daha çok vakit ayırmam lazım. Haziran ayına kadar yapmamız gereken bir sürü iş var'' dedi. Aldıkları sonuçların ardından Avrupa kupalarına katılma şanslarının azaldığını ve bundan sonra prestijin çok önemli olduğunu ifade eden Şener, ''Önümüzdeki maçlardan iyi sonuçlarla ayrılırsak Trabzonspor'un prestijini yukarıya taşırız. Oynamayan oyuncular oynatılırsa onları da görme şansı buluruz'' diye konuştu.

Hüseyin müjdesi

Başkan Sadri Şener, Trabzonspor'da takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in bu sezon sonunda sözleşmesinin bitmediğini söyledi. Hüseyin ile bir yıllık opsiyonlarının bulunduğunu kaydeden Şener, ''Bu opsiyon da imzalanmış. Dolayısıyla Hüseyin'in 2009 yılına kadar uzatması var. İç transferde sıkıntımız yok'' şeklinde konuştu.

04.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe tur peşinde

  F.Bahçe Sevilla'ya çolaylı giriş yaptı

  Beşiktaş'ta çifte sevinç

  Nobre atıyor, Kartal kazanıyor

  Sivas yakın takipte

  Trabzon prestij için oynayacak

  G.Saray'da moral yok

  Hakkınızı helâl edin

  Kayseri fırsat tepti

  Hikmet Karaman görevden alındı

  Antrenör yan hakemi dövdü

  Kalli hata yaptı

  Kartal zirveye kondu

  İpler Beşiktaş'ta


 Son Dakika Haberleri