Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nobre atıyor, Kartal kazanıyor

Galatasaray derbisinde attığı golle takımını 4 yıl sonra liderlik koltuğuna taşıyan Nobre, ligin ikinci yarısındaki 7 maçın 6'sında fileleri havalandırdı.

Galatasaray ile oynanan derbi maçta takımını galibiyete taşıyan golü atan Beşiktaşlı Mert Nobre, siyah-beyazlıların yükselen değeri oldu. Ligin ilk yarısında kendisinden bekleneni veremeyen ve sadece 1 gol atabilen Nobre, ikinci yarıyla birlikte çıkışa geçti ve attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında geldi. Galatasaray derbisinde attığı golle takımını 4 yıl aradan sonra liderlik koltuğuna taşıyan Nobre, ligin ikinci yarısında oynanan 7 karşılaşmanın 6'sında rakip fileleri havalandırırken, sadece 2-0 kaybettikleri Kayserispor maçında gol atamadı.

2. YARIDA LİGDE 7 GOL ATTI

Ligin ilk yarısında sadece Gençlerbirliği ile İstanbul'da oynanan 8. hafta karşılaşmasında 1 gol atan, diğer maçlarda ise suskun kalan Nobre, ligin ikinci yarısında ise 7 gole imza atıp, ligdeki toplam gol sayısını 8'e yükselterek, gol krallığı için de iddialı duruma geldi. Nobre, bu sezon Avrupa kupalarında gol atamazken, Fortis Türkiye Kupası'nda ise toplam 2 gol kaydetti ve resmi maçlarda takımına 10 gol kazandırmış oldu. Mert Nobre, geçen sezon da ligin ilk yarısında sadece 1 gol atmış, 2. yarıdaki maçlarda ise 7 gole imza atmıştı. Siyah-beyazlılar, bu sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda Nobre'nin gol attığı tüm maçları kazandı. Nobre, bu sezon ligde 7, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta gol atarken, Beşiktaş bu karşılaşmaların tümünde galip geldi.

İNÖNÜ'DE DAHA ÇOK ATIYOR

Nobre, bu sezon siyah-beyazlı takım adına kaydettiği gollerin büyük bir bölümünü BJK İnönü Stadı'nda attı. Brezilya asıllı futbolcu, bu sezon resmi maçlardaki 10 golünün 7'sini BJK İnönü Stadı'nda atarken, deplasmanlarda sadece 3 gol atabildi.

04.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe tur peşinde

  F.Bahçe Sevilla'ya çolaylı giriş yaptı

  Beşiktaş'ta çifte sevinç

  Nobre atıyor, Kartal kazanıyor

  Sivas yakın takipte

  Trabzon prestij için oynayacak

  G.Saray'da moral yok

  Hakkınızı helâl edin

  Kayseri fırsat tepti

  Hikmet Karaman görevden alındı

  Antrenör yan hakemi dövdü

  Kalli hata yaptı

  Kartal zirveye kondu

  İpler Beşiktaş'ta


 Son Dakika Haberleri