Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakkınızı helâl edin

G.Saray Başkanı Özhan Canaydın taraftara veda etti. Canaydın, "Size başkanınız olarak veda ederken, iyi bir G.Saraylı olarak aranıza dönmenen mutluluğuyla merhaba diyorum" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, seçimli olağan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, sarı-kırmızılı taraftarlara da veda etti. Özhan Canaydın, Galatasaray Dergisi'nin Mart ayı sayısındaki yazısında, başlamanın da bitirmenin de işin doğası olduğunu vurgulayarak, 6 yıllık görev dönemini en iyi şekilde tarihin değerlendireceğini kaydetti. Sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik yazısında, görev süresi boyunca onlardan aldığı destekle sadece Galatasaray'ın menfaati için çalıştığını anlatan Canaydın, şu ifadelere yer verdi:

''Kulübümüzün her alanda yücelmesi ve yükselmesi adına ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. Korkmadık, yılmadık. Kimi zaman ayağımız tökezlese de düşmedik. Durmadık, duraksamadık. Bundan sonrası için de iyi bir Galatasaraylı olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya ve destek olmaya devam edeceğiz. Hep vurguladığım üzere sağlığım Tanrı'ya şükürler olsun çok iyi. Vicdanen de müsterihim. Görevini yerine getirmiş insanların huzuru ve güveni içinde bugüne değin gururla taşıdığım bayrağı, yeni dönemde görevi üstlenecek olan arkadaşlarıma devrediyorum. Size başkanınız olarak veda ederken, iyi bir Galatasaraylı olarak aranıza dönmenin mutluluğuyla 'Merhaba' diyorum. Hakkınızı helal edin.''

Bir görevi üstlenmenin bilgi, özgüven, kararlılık ve cesaret istediğini anlatan başkan Canaydın, gerçeklerle yüzleşmenin ve zorlu sorunlara çözüm yollarını aramanın, hep bu özelliklerin varlığıyla mümkün olabileceğini ifade etti.

04.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe tur peşinde

  F.Bahçe Sevilla'ya çolaylı giriş yaptı

  Beşiktaş'ta çifte sevinç

  Nobre atıyor, Kartal kazanıyor

  Sivas yakın takipte

  Trabzon prestij için oynayacak

  G.Saray'da moral yok

  Hakkınızı helâl edin

  Kayseri fırsat tepti

  Hikmet Karaman görevden alındı

  Antrenör yan hakemi dövdü

  Kalli hata yaptı

  Kartal zirveye kondu

  İpler Beşiktaş'ta


 Son Dakika Haberleri