Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ASİST KRALI ALEX

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur mücadelelerinin ardından toplam 6 gol pasıyla, asist krallığında başı çeken Fenerbahçe'nin kaptanı Alex De Souza, Vestel Manisaspor maçında Aurelio ve Selçuk'un attığı gollerde yaptığı iki asistle galibiyette önemli pay sahibi oldu.


Zico: F.Bahçe'de mutluyum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, gelecek sezon ile ilgili sorular üzerine Fenerbahçe'de mutluğu olduğunu dile getirdi.

Süper Ligde 117 yabancı futbolcu forma giyiyor

Süper Lig'de mücadele eden 18 takımın kadrosunda toplam 117 yabancı futbolcu görev yapıyor. Futbol Federasyonu bu sezonun devre arasında aldığı kararl


  Gökdeniz'e 3 Rus kulübü talip oldu

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz konusunda 3 Rus kulübünün transfer önerisi olduğunu, ancak bu konuda verilmiş bir kararlarının bulunmadığını söyledi.


  Beşiktaş, Kızılyıldız önünde

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, ULEB Kupası 3. tur ilk maçında bugün deplasmanda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla karşı karşıya gelecek.


  G.Saray, Canaria'yı ağırlıyor

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı, ULEB Kupası 3. tur ilk maçında bugün İspanya'nın Kalise Gran Canaria takımıyla İstanbul'da karşılaşacak.


  İnter-Liverpool bugün oynuyor

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalacak 8. takım da bugün İtalya'da oynanacak olan İnter Liverpool maçından sonra belli olacak.


  Efes 14 sayı farka kilitlendi

Efes Pilsen, Sırbistan'ın Partizan takımıyla 13 Mart Perşembe günü oynayacağı ULEB Avrupa Ligi 2. tur maçının rövanşında 14 sayı farkla kazanmanın hesapları yapılıyor.


  Yanal: Beşiktaş maçının havası daha farklı olacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Trabzonspor'un bir sorumluluğu, bir itibarı var. O itibarla çıkıp, Beşiktaş'la oynayacağız" dedi.


  Sivas'ın zirve inadı sürüyor

Turkcell Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Sivasspor, sahasında Ankaragücü'nü yenerek haftayı kayıpsız geçti.


  Alex ve Deivid


  Zirvede kayıp yok


  Stresli galibiyet



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri